Demisie de răsunet în televiziune! O prezentatoare TV le-a spus ”Adio” colegilor

Una dintre cele mai vechi prezențe de pe micul ecran a decis să spună ”Adio” meseriei care i-a adus celebritatea, prezentatoarea Tv anunțându-și decizia pe conturile ei de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Gentiana Coman
Gentiana Coman


In articol:

Gențiana Coman, una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului B1TV a renunțat la meseria de prezentatoare TV și a anunțat că renunță la viața de jurnalist.

Citeste si: Decizie șoc în lumea fotbalului! Gică Hagi a demisionat de la Viitorul Constanța. "Am decis să mă retrag..."

Citeste si: Câți bani câștigă, cu adevărat, Mirela Vaida! În ultimul an, veniturile vedetei s-au micșorat de 8 ori!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Șoc în televiziune! Vulpița și Viorel au fost, de fapt, concediați. Decizia are legătură cu Emily Burghelea

Gențiana Coman, una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului B1TV a renunțat la meseria de prezentatoare TV și a anunțat că renunță la viața de jurnalist.

”La capătul a 10 ani de la clasica formulă ”Bun găsit la Știri” am decis să ies din viața de jurnalist și să mă despart de locul în care am avut șansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puțin pentru moment... Am iubit din prima secundă ceea ce am învățat să fac cu demnitate și devotament. Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, de stresant ori imposibil mi s-a părit, uneori. Abia asta e partea frumoasă.

Gentiana Coman
Gentiana Coman a demisionat

Amintirile pe care le voi purta cu mine de aici înainte sunt trainice, iar legăturile umane create de-a lungul vremii, nimeni și nimic nu le va putea schimba vreodată. Dragi colegi, vă sunt recunoscătoare pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în această frumoasă decadă, fermitatea și perseverentța pe care ați îngăduit să o aveți, oricât de dificilă și ”incomodă” am fost uneori, de multe ori... pentru voi. Faptul că am avut onoarea de a vă cunoaște pe fiecare în parte mă face să fiu un om valoros”, a notat Gențiana Coman pe contul de socializare.

Gențiana Coman nu este la plima plecare

În urmă cu câțiva ani, gențiana Coman lua decizia de a pleca de la B1 TV pentru noi oportunități în cariera sa. Cu toate acestea, nu a petrecut prea mult timp departe de studioul de știri al postului care a făcut-o cunoscută, luând decizia să se întparcă ca prezentatoare TV după o experiență nefericită la un alt post de televiziune din România.

Galerie foto 
Citește și:

Marian Vanghelie, "primarul care este", supus celor "40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Raicu, susprinsă părăsind casa lui Matei Stratan, în miez de noapte! Cum a fost vedeta surprinsă de paparazzi FOTO

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies