Denise Rifai CV și date biografice. Vezi toate informațiile despre prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări

Denise Rifai poate fi urmărită, începând de astăzi, 6 octombrie, la Kanal D. Prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” are un CV impresionant și a reușit să-și construiască o carieră frumoasă în televiziune, deși nu are studii jurnalistice.

 Denise Rifai CV
Denise Rifai, noua vedetă Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]
Autor: Mihaela Costin

In articol:

Cu toate că este una dintre cele mai apreciate moderatoare TV, Denise Rifai nu are studii în domeniu. Iată ce facultate a urmat vedeta Kanal D și cum a ajuns să lucreze în presă.

Cum arată CV-ul lui Denise Rifai, noua vedetă Kanal D

Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, Denise Rifai nu a absolvit Facultatea de Jurnalism. Denise Rifai este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Araba. În ciuda studiilor, aceasta a ales să lucreze în televiziune.

Cariera în presă a lui Denise Rifai a început ca prezentator la un post de radio. Aceasta s-a transferat la televiziunea online în momentul în care un trust de presă a cumparat postul radio la care lucra. Ulterior, Denise Rifai a ajuns reporter economic la postul Realitatea TV. În scurt timp, Denise Rifai a avut oportunitatea de a deveni moderatoare de știri, în cadrul aceleiaşi televiziuni. (Vezi și:  Vezi Online Video Premiera emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D)

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Denise Rifai, despre piedicile din carieră: "Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă"

Denise Rifai a mărturisit, într-un interviu mai vechi, că tatăl său nu și-a dorit ca ea să aibă o carieră în presă.

"Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect.

Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică.

Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: "părintele este peste capul tău".

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare.

Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta.", a declarat Denise Rifai într-un interviu.

Denise Rifai poate fi urmărită, începând de marți, 6 octombrie, la Kanal D, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vezi Online Video Premiera emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D

La ce oră începe pe Kanal D emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Denise Rifai: „Este mana mea dreapta si tin foarte mult la el”

Cristi Borcea o vrea pe Bianca Drăgușanu?

SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Anunț cutremurător despre ce urmează în România

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Un nou Cernobîl la granița României? Explozie de proporții la o uzină secretă din Rusia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies