Deputatul acuzat ca ar fi calcat cu masina cativa protestatari in fata Palatului Parlamentului este putred de bogat!

Mai multi protestatari sustin ca deputatul PSD Ioan Terea a intrat in ei miercuri seara.

Autor: Matei Vaihan

Protestatarii au iesit din nou in strada miercuri seara, nemultumiti de faptul ca Statutul Magistratilor a fost votat pe banda rulanta de Camera Deputatilor. Cateva sute de persoane au protestat cateva ore in fata Palatului Parlamentului unde, la un moment dat, ar fi avut loc un incident grav.( vezi ce bomba sexy s-a plimbat in mijlocul protestatarilor). Un deputat PSD, Ioan Terea, ar fi intrat cu masina in manifestantii care protestau in fata institutiei.

Parlamentarul a iesit cu bolidul sau de lux din curtea Parlamentului si nu ar mai avut rabdare ca jandarmiii sa ii dea la o parte pe protestatari, aşa ca ar fi decis să dea cu maşina peste ei, după cum susţin mai mulţi manifestanţi. Un dosar penal a fost deschis în acest caz.

Citeste si: Deputatul Radu Vasilica, in stare grava dupa accidentul de motocicleta! Motorul pe care se afla nu e trecut in declaratia de avere

Cristian Mihai Dide, unul dintre protestatari, a dezvaluit cum a decurs incidentul. 

”Iniţial ne-am aflat pe trotuar. Ne-am dus să ne aratăm nemulţumirea traversând succesiv de pe un trotuar pe altul de câte ori ieşea o maşină din curtea Parlamentului. Colegul meu a traversat. Domnul Terea, ostentativ, s-a apropiat cu maşina de genuchiul lui şi a început să-l împingă cu maşina, moment în care eu am vrut să filmez cine e la volan. Nu am ajuns pe partea şoferului, deocarece m-a împins cu maşina.
Am ajuns pe partea lui dreaptă, am fost acroşat cu oglinda, m-am speriat şi m-am prins de capota lui. Am fost târât 10-15 metri până când mi-am dat drumul. Nu a lovit nimeni maşina cu piciorul, nu s-a urcat nimeni efectiv pe capotă”, 
a declarat protestatarul la B1 TV.

Pe de alta parte, deputatul a sustinut ca manifestantii i-au inconjurat masina si s-au urcat pe capota acesteia, in timp ce automobilul se afla pe loc.

Pana sa devina deputat, Terea a fost director al Directiei Silvice Sibiu, venitul sau fiind de 93.209 lei pe an. In declaratia de avere, la rubrica de venituri din activitati agricole, Terea a completat ca a castigat 216.000 de lei din zootehnie, adica din cresterea vacilor, ceea ce inseamna un castig lunar de 18.000 de lei (4.000 de euro). El mai detine un teren, un apartament, o casa de locuit si o casa de vacanta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies