Descinderi de proporții în cazul Caracal. Ce au descoperit procurorii

Cazul Caracal continuă să se extindă, autoritățile efectuînd mai multe descinderi în cursul zilei de joi.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Descinderi de proporții în cazul Caracal. Ce au descoperit procurorii


In articol:

Poliția economică Olt a făcut în această dimineață 5 percheziții în Caracal la sediile a două firme de pază și la domiciliile unor persoane fizice într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru ”refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale, în scopul împiedicării efectuării verificărilor în domeniul relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă, faptă prevăzută și pedepsită de prevederile Legii 53/2003, Codul Muncii”, informează surse din Poliție. Potrivit acelorași surse, firmele de pază vizate aparțin interlopului Remus Rădoi, zis Codiță din Caracal.

Citeste si: Coronavirus. Ce alimente să consumi pentru a evita infectarea cu coronavirus și a-ți întări sistemul imunitar

Codiță din Caracal fentează legislația

Deși au contracte de pază cu numeroase companii de stat și private, firmele de pază controlate de Rădoi ar fi folosit paznici și bodyguarzi, fără să aibă contracte individuale de muncă. Reprezentanții firmelor lui Rădoi ar fi refuzat în mod nejustificat și repetat să prezinte organelor abilitate documentele contabile solicitate, potrivit realitateaoltului.ro.

Citeste si: Două noi cazuri de coronavirus în București! Bilanțul a ajuns la 49 de persoane

Citeste si: Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate, printr-o melodie: ”Ai bărbat emancipat, e cu***r, umblă și beat!”

Cine este Codiță din Caracal

Remus Rădoi a devenit cunoscut pentru că, după apariția cazului Caracal, a fost contactat de fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, ca să ajute poliția să o găsească pe fata ucisă de Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu. Codiță a trimis poliția însă pe piste false, la rivalii săi din clanul Oacă, și astfel s-a pierdut timp prețios pentru a salva minora din Dobrosloveni. 

Descinderi de proporții în cazul Caracal. Ce au descoperit procurorii

Citeste si: Andreea Tonciu, speriată de epidemia de coronavirus! Ce decizie vrea să ia vedeta

Citeste si: Unde au greșit italienii? Cauzele epidemiei de coronavirus din Italia

Citeste si: Ultima oră! A murit primul român suspect de coronavirus

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte. Diagnostic necruțător după gratii

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate