Descoperire macabră! Un bărbat, găsit mort într-o mașină abandonată din Bârlad

Câțiva copii au găsit cadavrul unui bărbat, vineri dimineața, într-o mașină abandonată.

Distribuie pe:

Descoperire macabră! Un bărbat, găsit mort într-o mașină abandonată din Bârlad


In articol:

Foto: vremeanoua.ro

Descoperirea macabră a avut loc în curtea unui locatar din orașul Bârlad. Bărbatul a trăit spaima vieții atunci când mai mulți copii care se jucau au venit să-i spună că în mașina din curtea lui zace un cadavru.

Îngrozit, bărbatul a sunat la 112, iar polițiști și criminaliști au sosit la fața locului pentru a recolta probe. Decedatul era pe bancheta din spate a mașinii pe care proprietarul a declarat că n-a mai folosit-o de foarte mult timp.

Citeste si: Cine o ajuta cu bani pe Cristina Țopescu? ”Era bolnavă de cancer, dar i-a dat banii de tratament” Dezvăluiri impresionante ale prietenei fostei jurnaliste

Citeste si: Un fotbalist a fost ucis în bătaie: "Odihnește-te în pace. Te iubim!"

Citeste si: Vali Vijelie s-a botezat în Iordan! Imagini fabuloase

Bărbatul decedat a fost identificat

Identitatea decedatului a fost aflată. Bărbatul este din Bârlad și avea vârsta de 68 de ani. După aspectul neângrijit al hainelor, el este un om al străzii. Urmează ca după efectuarea necropsiei să se stabilească cauza decesului și cum a ajuns bârlădeanul în mașina pe care proprietarul ei nu a mai folosit-o de câteva luni.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere

“În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, în care se fac cercetãri pentru identificarea cadavrului si stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs decesul. Cauza acestuia va fi stabilitã în urma necropsiei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate