Cine o ajuta cu bani pe Cristina Țopescu? ”Era bolnavă de cancer, dar i-a dat banii de tratament” Dezvăluiri impresionante ale prietenei fostei jurnaliste

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă duminică, 12 ianuarie, se pare însă că fosta jurnalistă își dăduse ultima suflare cu circa trei săptămâni în urmă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Prietenii spun că fosta jurnalistă Cristina Țopescu a suferit enorm după moartea tatălui său, Cristian Țopescu, mort în mai 2018. De altfel, în ultimii ani, lucrurile nu fuseseră ușoare pentru Cristina Țopescu, apropiații susșinând că aceasta avea probleme financiare.

Prietena Cristinei Țopescu, cea care a și anunțat dispariția acesteia la 112 duminica trecută, a făcut o înregistrare audio pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, în care povestește cât de grea a fost ultima perioadă din viața fostei jurnaliste.

Deși abandonată de mulți prieteni, chiar și de familie, atunci când avea mai multă nevoie, Cristina Țopescu se dedicase câinilor ei, iar pentru aceștia își cheltuia toți banii. Prietena Cristinei Țopescu susține că erau însă câteva persoane care o ajutau, însă lista era una extrem de scurtă.

fara descriere

Din dezvăluirile prietenei Cristinei Țopescu reiese însă gestul emoționant al unei persoane apropiate de fosta jurnalistă, al cărei nume însă nu este cunoscut, pentru că prietena Cristinei nu vrea să-l spună sau nu îl știe.

”O doamnă bolnavă de cancer i-a dat banii de tratament pentru ca ea (n.red Cristina Țopescu) să-și plătească chiria și utilitățile. Trebuie să-i mulțumesc acelei doamne, al cărui nume nu mi-l amintesc.

Lista de prieteni care au ajutat-o efectiv pe Cristina când aceasta nu avea job era extrem de scurtă. Cu banii pe care-i avea Cristina își plătea chiria, benzina și câte un pachet de țigări, restul se duceau pe tratamente și mâncare pentru căței”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, după moartea acesteia.

Citeste si: După Ștefan Bănică Jr, Cristina Țopescu s-a mai iubit, în secret, cu un rocker celebru! A cântat în trupe precum: Iris, Voltaj sau Krypton

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Cristina Țopescu! S-a aflat abia după moartea ei! A fost condamnata la trei ani de închisoare! Cine a salvat-o atunci de la chin!

fara descriere

Cât de mult a suferit Cristina Țopescu după moartea tatălui său

De altfel, prietena fostei jurnaliste a povestit și cât de greu i-a fost Cristinei Țopescu după moartea tatălui său, cronicarul Cristian Țopescu.

”După ce a murit Cristian Țopescu, toți prietenii au sunat-o să-i transmită condoleanțe, unul singur nu a întrebat dacă are bani să-și plătească facturile, chiria, pentru că știau că nu lucrează de câteva luni”, a povestit prietena fostei jurnaliste Cristina Țopescu, după ce aceasta a fost găsită moartă în casă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate