Despre cariera timpurie de model și iluzia unui job bun pentru avantaje materiale

În lumea modernă, tinere care abia împlinesc 18 ani visează la o carieră de model.

Distribuie pe:

În lumea modernă, tinere care abia împlinesc 18 ani visează la o carieră de model.

studio videochat galati
studio videochat galati

Asta este dorința multor fete care abia au terminat liceul și nu mai au de gând să-și continue studiile la o facultate. Ele vor să câștige mulți bani și decid să caute un job ușor și bine remunerat. În ziua de azi, fetele caută celebritate, să aibă independență financiară și să se distreze. Ideea de a trăi o viață în suferință le displace, asta cred ele despre un job unde lucrezi și 10 ore pe zi și vii obosită de ceea ce ai trăit până atunci, de faptul că ai un venit mic și ești nefericită.

Există multe fete care au îmbrățișat cariera de model, după ce au lucrat întâi la un studio videochat Galați. Ele și-au schimbat aici mentalitatea, au devenit mai dezinvolte, senzuale, lipsite de inhibiții și mai încrezătoare. Au renunțat la prejudecăți, și-au schimbat aproape complet stilul de viață. Dorința de a câștiga mai mulți bani le-a motivat să aleagă acest job și să se maturizeze din multe puncte de vedere.

Schimbarea a avut loc mai ales din punct de vedere fizic, pentru că acest studio ajută modelele să facă performanță, să-și schimbe imaginea, să acceseze și programe de finanțare pentru operații estetice. Câștigul lunar minim garantat este de 10.000 de lei, iar încasările ajung și la 5.000 de dolari.  

Fetele sunt încântate de bani însă trăiesc iluzia unui job bun care le aduce doar acest avantaj mai important. Pe de altă parte ele acumulează frustrarea și anxietatea, create de un stil de viață pe care nu și l-au dorit și care și l-au asumat la momentul respectiv. După o perioadă de timp însă, ele și-au dat seama că au alte aspirații și trebuie să se elibereze de această amăgire, de propria gândire condiționată cu limitări impuse, dorințe, scene iluzorii și zâmbete false. Deși au simțit că nu este ceea ce au visat, probabil s-au complăcut în negativitate.

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarele ore. 11 județe sunt cuprinse de furia naturii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Oamenii au tendința să iubească negativitatea, pentru că le dă un sentiment de trăire și putere. Astfel își fac rău singuri în mod inconștient, aproape că nu-și dau seama de ceea ce fac. Având în vedere că tentația banilor este mare, este ușor de înțeles obsesia fetelor de a continua să aibă un astfel de job. Au parte de dezamăgiri uneori, însă banii le spulberă aceste angoase acumulate. Uneori oamenii persistă în tragedia vieții lor, pentru că nu învață niciodată din lecțiile pe care le primesc de la viață și nu-și dau seama că este ceva în neregulă cu procesele lor mentale.

studio videochat galati
studio videochat galati

Oamenii care se simt împovărați de atitudini fixe au tendința de a fi nervoși și supărați. Aceste stări arată că au sentimentele rănite și că trebuie să facă o schimbare. Se simt probabil ca o marionetă manevrată de evenimentele exterioare și totul a pornit de la bani. Dorința de a câștiga mai mult este o necesitate în ziua de astăzi, când mulți oameni sunt în șomaj tehnic, și-au pierdut locurile de muncă.

Tinerele care au un job la studio sunt încântate de venituri, chiar dacă în sinea lor știu că au făcut o greșeală, însă asta s-a datorat probabil unor presupuneri false. Ele au o stare de calm aparent, nu se mai gândesc la alte probleme, își câștigă existența, au motivele lor pentru care fac acest job, la fel cum alți oameni au și ei motive să facă altă muncă, pentru bani mai puțini.

Toți oamenii poartă o mască, sub care își ascund adevăratele sentimente și trăiri. Fiecare om este liber să facă propriile alegeri privind jobul și drumul său în viață.

Nu contează dacă unii nu te plac, nu-ți fă griji pentru asta.

Încercarea ta de a te face neapărat plăcută de alte persoane apare pe fond de anxietate. În realitate, această străduință a ta îți va produce suferință, durere și frustrare când vei vedea că nu vei primi aprobare sau laude. În viață trebuie să fii răbdătoare, să nu ai regrete și să-ți continui drumul tău, lăsându-i și pe alții să își vadă de drumul lor.

Când ești condusă de ceea ce simți, înseamnă că ești liberă și poți fi detașată de toată lumea. Dacă ai impresia că fericirea apare atunci când obții ce ți-ai dorit, te înșeli, asta este doar satisfacția ego-ului. Când ești condusă de ceea ce simți, abia atunci dorințele tale se schimbă, începi să faci alte alegeri mai bune și îți schimbi viața.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Se întâmplă de la 1 ianuarie 2021! LOVITURĂ cumplită pentru cei cu mașini pe motorină și pe benzină!

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Dr. Monica Pop face declaraţii şoc: "Vom avea un Crăciun online". Ea crede că numărul cazurilor de COVID va exploda după alegeri

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies