Detalii șocante în cazul fetei din Giurgiu torturate în timpul unui ritual satanic: agresorul încerca să își reîncarneze iubita

Cazul fetei din Giurgiu care a fost torturată de un băiat de 25 de ani în timpul unui ritual satanic a zguduit România.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cazul fetei de 16 ani care a fost violată și torturată în timpul unui ritual satanic este anchetat de procurorii DIICOT și au ieșit la iveală noi detalii. 

Citeste si: Caz șocant! Elevă din Giurgiu violată și torturată ore în șir pentru un ritaul satanic: „I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme”

Citeste si: Declarația terifiantă a fetei de 16 ani din Giurgiu violată și torturată pentru un ritual satanic: „Tu vei deveni nevasta mea!”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Scandal la o școală din Iași. Elevii romi ies în pauză la o altă oră față de colegii lor: „E pentru binele lor”

Detalii șocante în cazul fetei din Giurgiu torturate în timpul unui ritual satanic: agresorul încerca să își reîncarneze iubita

Tânărul de 25 de ani a abuzat-o pe fata de 16 ani în timpul unui ritual satanic. Anchetatorii au scos la iveală noi detalii șocante din caz și se pare că tânărul ar fi încercat să își reîncarneze fosta iubită. Coșmarul prin care a trecut adolesenta a fost filmat și distribuit de mai mulți tineri pe rețelele de socializare, însă nimeni nu a anunțat autoritățile la acea vreme. Procurorii DIICOT au ajuns ieri la locul groazei și ce au găsit acolo depășește orice imaginație. 

Întregul ritual s-a petrecut într-o clădire părăsită de la marginea oraşului Giurgiu, lângă un cimitir. Adolescenta a fost drogată și violată pe o podea cu însemne satanice. Tănase conducea ritualul, pe care l-a început împreună cu un băiat, pe care l-a rănit cu cioburi de sticlă.

Procurorii DIICOT au descoperit noi detalii și despre victima de 16 ani. Minora era victima unei rețele de traficanți care obligau tinerele să se prostitueze.

Sora agresorului a vorbit la o emisiune tv despre acest caz ți a spus că fata nu are o reputație foarte bună în oraș. 

„În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu eu, fata aceasta dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte, așa cum știe toată lumea. Iar ea, prin chestia asta, a vrut să se răzbune.", a declarat sora tânărului, la o emisiune tv.

Urmatorul articol
Citește și:

Cum arăta Raluca Turcan atunci când a intrat în politică! Ce studii are actualul vicepremier al Guvernului Orban

Fiul lui Liviu Dragnea şi-a dus soţia sexy în Thailanda! Uite-o pe Gina cum admiră peisajul de la etajul 55 al unui zgârie-nori!

O tânără polițistă din Vâlcea, la un pas să fie dată afară. Ce a postat pe contul ei de Facebook i-a compromis cariera

Ce se alege de trupa Compact, după moartea lui Leo Iorga! Artistul și-a petrecut ultimii ani prin tribunale: ”Am făcut metastaze cât am fost hărțuit”

Răpită în mall în Arad: povestea halucinantă a unei tinere luată cu forța chiar de către părinții ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies