Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

Gheorghe Dincă a detaliat modul grotesc în care a omorât-o pe Alexandra Măceșanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Gheorghe Dincă a povestit procurorului de caz, Liviu Vasilescu, de la DIICOT Craiova modul grotesc prin care le-a omorât pe fete. Detaliile sunt absolut șocante!

„În jurul orei 12.00, m-am întors la locuinţă cu maşina pe care cred că am introdus-o în curte. Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având un telefon în mână. Am înjurat-o şi am întrebat-o ce este cu telefonul. A zis că era acolo. I-am adresat cuvinte jignitoare şi i-am reproşat că a pus mâna pe el. Când am plecat i-am spus să nu se atingă de ce este pe noptieră. Fata mi-a răspuns ceva şi m-am enervat. Fata era în continuare legată la ochi, dar putea să vadă pe sub legătură. Am certat-o şi ea a răspuns şi atunci am lovit-o cu palma mâinii drepte peste faţă, moment în care aceasta a căzut lângă o masă, lovindu-se de ciment”, spune Dincă, potrivit Adevărul.

Citeste si: Confesiunile cutremurătoare ale lui Gheorghe Dincă: ”Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni și...”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

În prima declaraţie, Dincă încearcă în permanenţă să scoată în relief faptul că nu ar fi ucis-o pe Alexandra cu intenţie. „Nu s-a mai ridicat şi am crezut că se preface ca să nu o mai bat. Am lăsat-o circa 1 minut, după care am ieşit afară şi am revenit. Am început să o mişc şi am văzut că nu se mai mişca. Când am mişcat-o, am constatat că începus să îi curgă sânge pe nas. Îi curgea sânge şi din urechea dreaptă, partea pe care căzuse. Nu ştiu dacă mai respira. Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit. Nu judecam, m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa. Îmi amintesc că atunci a curs sânge şi pe podea de la fată. Am observat că fata se răcea şi mi-am dat seama că nu îşi va mai reveni.Văzând că fata a murit, m-am gândit cum să scap de cadavru”, a spus bărbatul.

Citeste si: Un tânăr a fost abuzat de două femei, în fața iubitei sale! Ce au putut să îi facă, ore în șir: „L-a obligat să o sărute în...”

Citeste si: Mirela ”Dracu'”, regina Internetului, copleșită de drama fetelor de la Caracal! ”Nu am mai putut intra în live. Sunt și eu mamă”

Gheorghe Dincă povesteşte apoi, fără să dea, însă, foarte multe amănunte cum ar fi ars-o pe fata de 15 ani. „Având un butoi metalic în curte, în care obişnuiam să fac focul şi ardeam diverse metale izolate, haine, lemne, m-am hotărât să ard cadavrul fetei. M-am dus în curte şi am luat nişte lemne tăiate scurt pe care le-am pus pe sita aflată pe pirostiile din butoi. Am luat-o pe fată învelită într-o husă de pat cu elastic şi am aşezat-o în butoi, în picioare, ea lăsându-se în jos şi intrând în butoi. Am băgat o cârpă îmbibată în motorină sub lemne şi le-am dat foc. Am folosit numai lemne la foc şi resturi de prin curte. Am dat foc cam la circa o oră-două după ce am constatat că fata murise. Precizez că corpul a fost întreg, nu am tăiat nimic. Am constatat că corpul fetei ardea fără să mai fie nevoie să mai introduc lemne. Am pus şi o pungă cu vaselină pe foc. Nu am aruncat niciun telefon mobil pe foc. Am găsit şi un carton de smoală pe care l-am pus pe foc. Nu am zdrobit cu nimic oasele, focul arzând până în jurul orei 20.00. Nu îmi amintesc dacă am vorbit cu cineva în această perioadă de timp. În toată perioada am stat în apropierea focului, să am grijă să nu se stingă. Am intrat în casă în jurul orei 22,00 şi am aruncat mai multe haine, ca focul să ardă mocnit şi să alunge ţânţarii. În casă televizorul a rămas mergând”, susţine Gheorghe Dincă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate