Detaliul incredibil care aruncă în aer ancheta de la Caracal: "Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza"

Un nou detaliu incredibil în cazul Caracal! Este vorba despre videoclipul în care Alexandru Cumpănașu ar fi spus că e Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Zilele trecute a circulat o știre cu un filmuleț în care ar fi fost înregistrată chiar Luiza Melencu, fata de 18 ani care a fost răpită de Gheorghe Dincă. Astăzi, însă, un nou detaliu aruncă în aer ancheta de la Caracal. Detaliul a șocat o țară întreagă!

Citeste si: Gheorghe Dincă a votat la alegerile prezidențiale! A fost primul deținut care a mers la urne

Tânăra care apare în videoclipul respectiv nu este Luiza Melencu, iar Alexandru Cumpănașu ar fi cunoscut acest detaliu. Mai mult decât atât, bărbatul, aflat în plină campanie, ar fi fost luat la rost chiar și de Viorel Cataramă, un contracandidat al său. Bărbatul a ales să nu publice imaginile respective pentru că ar fi știut deja că nu se află Luiza Melencu în imaginile respective.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal! Monica Melencu îi declară război lui Alexandru Cumpănașu

fara descriere

Tânăra care a apărut în imagini a rupt tăcerea: „Nu îmi venea să cred”

„Nu îmi venea să cred. Am fost foarte disperată. Nu mai vreau să apar la TV, pe niciun post TV. Sunt foarte agitată pentru că m-a sunat fratele meu, familia mea. M-am certat cu el și cu familia mea. Sunt foarte panicată, îngrijorată. Pentru ce să fiu dată la televizor? Doamne, ferește! Nu știu nimic despre cazul Luizei. Momentan sunt în România. M-au văzut mulți oameni. Eu de la fratele meu știu. El m-a văzut și m-a recunoscut după voce" a spus femeia care apare în imaginile filmate în Italia și care se presupunea a fi Luiza Melencu.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, și-a ieșit din minți când i-a văzut pe polițiști la secția de votare: „Sunt pe mână cu hoții, polițaii”

„Nu mai țin minte de acea filmare. Nu am nicio legătură cu Luiza. Erau doi tipi care m-au filmat. Da, eu sunt în acele imagini. Din acest motiv sunt așa de panicată. Acum 2 luni a fost făcută filmarea, maximum acum 1 lună. E plin de românce în acea zonă Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei. ' a spus aceasta, la Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate