Răsturnare de situație în cazul Caracal! Monica Melencu îi declară război lui Alexandru Cumpănașu

Monica Melencu i-a declarat război lui Alexandru Cumpănașu după ce spus că deține filumulețe cu Luiza, care s-ar afla în aceste momente în Italia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Monica Melencu nu mai are încredere în spusele lui Alexandru Cumpănașu și spune că se simte păcălită după ce unchiul Alexandrei a declarat că deține filmări care o arată pe Luiza ca fiind în viață. 

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019! Ce scrie presa internațională despre rezultatele primului tur

Citeste si: Andreea Pirui, adevărul despre eliminarea ei de la Puterea Dragostei! ”Azi, în gală...” Totul a pornit de la Jador

Citeste si: Adelina Pestrițu, în lacrimi! După ce a participat la E! People’s Choice Awards s-a închis în baie și a plâns în hohote

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Monica Melencu îi declară război lui Alexandru Cumpănașu

Mama Luizei Melencu a dezvăluit că ea și Alexandru Cumpănașu trebuiau să plece împreună în Italia, pentru a o căuta pe Luiza. Din păcate acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza unui scandal care a izbucnit între Alexandru Cumpănașiu și Monica Melencu. 

Mai mult decât atât, surse din presă susțin că Alexandru Cumpănașuar fi anunțat că rupe legătura cu familia Luizei Melencu și alege să se concentreze pe căutarea Alexandrei Măceșanu. 

Mama Luizei a spus că este dispusă să meargă singură în Italia să își caute fata, după ce a apărut o filmare cu o fată care semăna cu Luiza. 

Monica Melencu spune că își poate recunoaște fata, dar a dispărut de mai bine de jumătate de an de acasă și există o posibilitate foarte mare ca Luiza să nu mai arate la fel. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate