Detaliul șocant de la deshumarea soților Ceaușescu. Medicii legiști au rămas înlemniți când au văzut ce avea Elena Ceaușescu în gură

Elena și Nicolae Ceaușescu au fost deshumați în vara nului 2010, la cererea lui Valentin, singurul lor copil în viață.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Elena Ceaușescu și soțul ei, Nicolae Ceaușescu, au fost deshumați în vara anului 2010, la cererea singurului lor copil în viață, Valentin.

Citeste si: Ce a ajuns să facă pentru bani Beyonce de România! Fosta amantă a lui Guță nu mai trăiește în lux de când manelistul a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o

Citeste si: Salariile românilor, o nouă metodă de calcul. Guvernul a anunțat un nou sistem de salarizare

Citeste si: Leo Iorga a așteptat 40 de minute să vină ambulanța! Fiul lui a transmis un mesaj dur: „Poate cineva de la 112 o să vadă asta și o să se simtă...”

Detaliul șocant de la deshumarea soților Ceușescu. Medicii legiști au rămas înlemniți când au văzut ce are Elena Ceaușescu în gură

Medicii legiști au făcut o descoperire neașteptată în cazul Elenei Ceaușescu, în momentul în care au identificat-o. În spatele dinților, soția dictatorului avea gravate inițialele numelui său: E.C.

fara descriere

Identificarea Elenei Ceaușescu a fost făcută fără probleme după mai multe radiografii și a unei fișe dentare.
În cazul lui Nicolae Ceaușescu nu a fost nevoie de radiografii sau de alte tehinici dentare. Rămășițele sale au fost găsite pe un pat de rumeguș și s-au putut observa chiar și urmele lăsate de gloanțe.

fara descriere

Nicolae și Elena Ceușescu au fost îngropați la 20 de metri distanță unul față de altul, în Cimitirul Ghencea, așa cum a cerut dictatorul. După ce au fost deshumați, cei doi au fost îngropați împreună.
Deshumarea celor doi a fost făcută pentru a confirma că cei doi soți au murit în urma Revoluției din 1989 și nu au fugit în străinătate așa cum s-a zvonit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate