Dezvăluiri de ultim moment despre Roxana si Bogdan Mocanu la ”Puterea dragostei”! Motivul pentru care nu mai au nici macar o șansă de împăcare înainte de finală! ”S-au certat pe culoare”

Roxana și Bogdan Mocanu și-au pierdut șansa de a mai fi împreună la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

După o poveste de dragoste frumoasă la Puterea dragostei, Roxana și Bogdan Mocanu au ajuns, acum, aproape de finala competiției, să nu se mai suporte deloc! Poate tocmai de aceea, în show, își aruncă foarte multe cuvinte grele unul altuia și nici nu se mai gândesc deloc la o reconciliere, nici măcar de dragul vremurilor din trecut.

Apropiații bărbatului susțin că acesta pare inflexibil atunci când vine vorba despre fosta iubită și nici nu vrea să audă de ea, ca o potențială amică. ”Totul pare negru, în acest moment, între ei”, au dezvaluit, prietenii lui Mocanu.

Citeste si: Natalia Mateuț, declarații fără rușine despre ce face în intimitate: "Să practicăm sexul oral de câteva ori pe săptămână..."

Citeste si: Actorul care zâmbește în filme, dar are inima sfâșiată de durere! Fiica și soția i-au murit de cancer

Citeste si: Motivul halucinant care a făcut-o pe o mamă să își omoare cele două fete! „Cei doi copii i-au stat în cale”

fara descriere

Roxana nu va mai fi deloc cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! ”Și-au reproșat fele de fel de lucruri care dor” 

Dacă el nici nu îi pomenește numele, ei bine, și persoanele din preajma fetei merg pe aceeași idee în ceea ce o privește. ”Roxana nu va mai fi deloc cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei”, au spus apropiatele vulcanicei tinere, care specifică, în premieră pentru WOWbiz.ro, că motivul rupturii radicale este legat de o serie de fapte derulate dincolo de lumina reflectoarelor. ”S-au certat pe culoare, în stilul lor, și-au reproșat fele de fel de lucruri care dor”, au povestit surse de la fața locului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate