Motivul halucinant care a făcut-o pe o mamă să își omoare cele două fete! „Cei doi copii i-au stat în cale”

O mamă și-a ucis cele doua fiice pentru că o împiedicau în a profesa prostituția.

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

O femeie din Marea Britanie a fost acuzată că și-o omorât cele doua fete pentru a se putea axa pe profesia sa, prostituția. Mai mult de atât, dupa decesul micuțelor, femeia nu prezenta nicio urmă de regret sau vinovăție.

Louise Porton, 23 de ani, a declarat ca nu îi pasă ce s-a întâmplat cu cele fetițe ale sale, în vârstă de 3 ani, respectiv 17 luni.
Procurorii suțin că Louise și-a ucis cu sânge rece cele doua fete pentru a deveni damă de companie.

„S-a comportat de parcă i-a murit un pește”

Incidentul a fost unul traumatic atât pentru mine ca ofițer de poliție, cât și pentru părintele din mine. Mi s-a parut că femeia, în circumstanțele în care abia îsi pierduse și cel de al doilea copil, nu a arătat nicio emoție specifică momentului. S-a comportat de parcă i-a murit un pește”, a declarat, în cadrul procesului, unul dintre ofițerii de locuințe prezenți în casa lui Louise în seara incidentului.

De asemenea, Curtea a fost informată că fetele au devenit o ”povară” pentru Lousie, care o încuracu în ceea ce voia ea sa facă, să se prostitueze. Femeia a fost văzută neobișnuit de detașată, râzând și glumind, chiar după moartea fetelor. 

Citeste si: A murit la 41 de ani! A fost găsit mort în casă

Citeste si: Mircea Badea a făcut imaginile publice! Cu o ținută deșucheată, așa a fost surprinsă o judecătoare din România!

Citeste si: O vedetă care abia a născut a făcut un gest îngrijorător! A început să-și numere firele de păr de pe picioare, pentru a-și lua gândul de la boala de care suferă

Citeste si: O vedetă care abia a născut a făcut un gest îngrijorător! A început să-și numere firele de păr de pe picioare, pentru a-și lua gândul de la boala de care suferă

Copiii o încuracu pe femeie în drumul său spre prostituție

Se pare ca femeia în vârstă de 23 de ani a discutat un mai mulți bărbați să îi trimită bani în schimbul unor imagini deocheate sau servicii sexuale.
Cei doi copii i-au stat, uneori, în cale. Nu mai putea face ce vrea și când vrea. Nu se simțea bine să aibă grija de cele două fete. Nu i se potrivea această viață.”, a declarat unul dintre cei care se ocupă cu urmarirea penală.

Louise, care lucra ca model part-time, își câștiga, de fapt, existența din pozele si videoclipurile pornografice pe care le trimitea, dar și din întânirile pe care le avea cu diverși bărbați.

În istoricul de pe internet al femeii s-a descoperit că aceasta a căutat, cu zi înainte de a-și asfixia în mod voit una dintre fete, „Cât timp după înecare mai poate fi cineva resuscitat?”.

Louise Porton este acuzată că și-ar fi ștrangulat cu sânge rece cele doua fiice.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate