Mesajul sfâșietor postat de compania la care lucrau cei 16 pasageri: "Suntem alături de familiile îndurerate"

Compania la care lucrau cei 16 pasageri, victime ale tragicului accident din Ialomița de azi dimineață, a transmis un mesaj la scurt timp după ce au aflat trista veste.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Reprezentații lanțului de magazine la care lucrau persoanele implicate în accidentul de azi dimineață au transmis un mesaj pentru familiile îndurerate. 

Citeste si: Victimele carnagiului din Ialomița ar fi trebuit să ajungă la muncă. Unde lucrau cele 16 persoane din microbuz

Citeste si: Tragedie în muzica populară românească. Înmormântarea a avut loc în secret, iar soțul artistei nu a fost prezent

Citeste si: Iubire interzisă pentru o tânără de 13 ani din Vaslui: Tatăl fetei a cerut ordin de restricție împotriva iubitului fetei

Mesajul sfâșietor postat de compania la care lucrau cei 16 pasageri ai microbuzului din Ialomița: "Suntem alături de familiile îndurerate"

Compania promite să fie alături de familiile amgajaților și să le ofere sprijin în caz de nevoie. 

"Din primele informații trasnmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Sutem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare", au scris reperezentanții lanțului de magazine într-o postare pe Facebook.

Bilnațul final al accidentului rutier petrecut în această dimineață în jurul orei 05:00 arată că zece persoane au decedat și alte șapte sunt grav rănite. Oamenii legii au stabilit că aciidentul s-a produs după ce șoferul tir-ului a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de microbuz. 

Victimele care se aflau în microbuz aveau ca destinație finală București și făceau naveta zilnic din Ialomița pentru a ajunge la locul de muncă. 

Soțul uneia dintre vivtime a fugit la fața locului în pijamale și le-a spus autorităților că soția lui se află în microbuz. 

"La un moment dat am auzit un țipăt în casă și la cinci minute după am auzit telefonul. O fată m-a sunat și m-a întrebat dacă soția mea a plecat la serviciu și mi-a spus că microbuzul nu a ajuns la destinație. Când am ajuns la Sf Gheorghe, multe mașini oprite, curgeau salvările.", a declarat soțul uneia dintre femei rănite în accident. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate