Dezvăluiri despre familia lui Emil Rengle! Tatăl a fost taximetrist iar mama casnică! Cum arată și cu ce se ocupă sora artistului?

Emil Rengle are 31 de ani și de 4 ani se află în atenția publică, după ce a câștigat un concurs de talente. Puține se cunosc însă despre familia lui.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Emil Rengle, unul dintre cei mai bine cotați coregrafi din România, a reușit aproape tot timpul să păstreze discreția în legătură cu familia lui. Tânărul provine dintr-o familie modestă din Oradea și a reușit să-și construiască singur o carieră spectaculoasă, după ce, în copilărie, mama lui l-a dus la

o sală de dans iar acel moment i-a schimbat viața definitiv.

Sora lui Emil Rengle a lucrat la o fabrică din Oradea

”Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma (29 de ani) e angajată într-o fabrică din Oradea. Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi”, spunea Emil Rengle în 2018, atunci când a câștigat show-ul ”Românii au Talent”.

Emil Rengle

Sora lui Emil Rengle, Dalma

Astăzi sora lui Emil Rengle este asociată cu acesta într-un studio de dans pe care coregraful l-a deschis în urmă cu doi ani acasă, la Oradea. De asemenea, Delma Rengle lucrează și ca manichiuristă.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Fiul vitreg al Gabrielei Firea a pozat nud! Răzvan Firea, pictorial de artă într-o revistă germană

Primul job al lui Emil Rengle a fost de debarasator într-un local

Emil Rengle și-a construit cariera pas cu pas, plecând de jos. El a început să muncească la 15 ani, ca debarasator la un local.

Citeste si: VIDEO- Emil Rengle lovește din nou! Dansatorul face furori cu coregrafia realizată pe noua melodie a lui Florin Salam cu What's UP

“Aveam 15 sau 16 ani când m-am angajat prima dată. Puteai să te angajezi 4 ore pe zi. A fost o experiență mișto, să zic așa, că a trebuit să trec prin toate fazele. Prima oară când m-au angajat eram pe sală, adică ștergeam pe jos și ștergeam mesele și adunam tăvile, apoi, am intrat în bucătărie, unde puneam efectiv burgerul să se prăjească și cartofii, iar după aceea, am ajuns la caserie. Acolo deja luam contact cu oamenii, ceea ce îmi plăcea și eram cel mai fericit”, a mai povestit Emil Regnle.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Demonstrație de “priză” a lui CRBL. Cât de bine a prins mișcarea în rândul concurenților de la “Îmi place dansul”?

Ce îi promite Emil Rengle prezentatoarei show-ului „Îmi place dansul”? Duminică, de la ora 20:00, la Kanal D

CRBL este foc și pară! Cine este concurentul de la ”Îmi place dansul” care a reușit să îl enerveze la culme? ”Vă omor cu mâna mea!”

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

China trimite trupe în Rusia. Breaking News

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies