Emil Rengle nu a reușit să îl impresioneze pe Simon Cowell. Ce părere a avut impresarul de prestația românului

Emil Rengle, dansatorul fenomen care a câștigat un concurs important de talente de la noi din țară, a participat și la "America's Got Talent: The Champions".

Distribuie pe:

Emil Rengle, nu a reușit să îl impresioneze pe Simon Cowell. Ce părere a avut impresaul de prestația românului

Ediția specială a emisiunii a fost destinată doar celor mai buni concurenți din lume. Dansatorul român a cucerit instantaneu publicul american, însă jurații nu au fost la fel de impresionați.

Emil Rengle și-a dorit foarte mult să ajungă să participe la emisiunea americană, așa că a intrat pe scenă plin de energie și entuziasm.

El și-a pus în practică numărul de dans pe piesa "Bad Guy" a cântăreței Billie Eilish, și a purtat o ținută din latex roșu, acompaniată de nelipsitele tocuri înalte.

Astfel a reușit Emil să dea pe spate publicul, care s-a ridicat în picioare și l-a felicitat cu ropote de aplauze.

Ce părere au avut jurații despre prestația dansatorului român

Deși publicul a fost impresionat, nu același lucru s-a întâmplat și cu juriul.

Simon Cowell și Howard Mandel, doi dintre cei patru jurați ai concursului, au spus că Emil nu are tot ce îi trebuie pentru a fi un câștigător.

Citeste si: Maria Ilioiu, declarație șocantă după ce a văzut cum arată la tv! ”Sunt foarte exagerată” A luat decizia definitivă

Citeste si: Află acum modul în care îți poți trata dinții fără durere!

Citeste si: Primul mesaj al Vanessei, văduva lui Kobe Bryant, după moartea legendei din baschet și a fiicei lor: "Suntem distruşi..."

„Îmi place de tine, îmi place mesajul tău, dar ca să fiu sincer, nu cred că acest număr poate să fie cel mai bun dintre cele mai bune”, i-a spus Simon Cowell lui Emil Rengle, câstigător al unui concurs de talente din România.

Alesha Dixon și Heidi Klum însă, au fost încântate de spectacolul oferit de Emil, ba chiar i-au lăudat curajul de care dă dovadă.

„Știu cât de greu este să mergi pe astfel de tocuri, cu atât mai mult să și dansezi!”., a spus Alesha Dixon.

Care a fost mesajul pe care Emil Rengle l-a transmis după ce a fost eliminat din competiție

Chiar dacă publicul din sală a fost foarte mulțumit de numărul prezentat de Emil, el nu a reușit să adune suficiente voturi pentru a se putea califica în etapa următoare a competiției.

Chiar dacă a fost eliminat, Emil Rengle este împăcat cu acest episod din viața lui, pe care îl cataloghează ca fiind o experiență frumoasă.

„Viaţa îţi va oferi «DA», viaţa îţi va oferi «NU» şi viaţa îţi va oferi şi un «X» sau două. A fost rândul meu să cobor cu X-ul de această dată şi sunt aici să vă spun că nu este chiar aşa de rău. De fapt, nu este deloc rău, este întotdeauna ceea ce alegem să facem din asta“, a scris Emil Rengle pe rețelele de socializare, după ce a fost eliminat de la „America’s Got Talent”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate