Dezvăluiri despre numărul de telefon al premierului Viorica Dăncilă! "Nu îl schimb" Vezi şi de ce NU are prim-ministrul cont de facebook!

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre numărul ei de telefon! Vezi de cât timp îl are.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Viorica Dăncilă, premierul României, este un subiect de discuţie inepuizabil în toate mediile sociale. Unii o apreciază şi consideră că este un politician puternic, calm şi determinat, alţii o contestă, o ironizează şi îi numără greşelile de exprimare sau de etichetă făcute la diverse întruniri oficiale.

Citeste si: Viorica Dăncilă, taxată DUR pentru ţinuta purtată la sfinţirea Catedralei Neamului. Uite cum s-a îmbrăcat şi de ce criticat-o Iulia Albu. FOTO!

Ei bine, prim-ministrul are parte de confruntări, critici şi divergenţe dure pe scena politică însă are un "refugiu" important acasă. Protagonista noastră are o viaţă de familie liniştită, un soţ care o sprijină şi un fiu care o respectă şi o iubeşte enorm chiar dacă nu este moştenitorul ei natural.

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre numărul ei de telefon! "Îl am de 15 ani"

Premierul povestea la un moment dat că, pe lângă familia unită care o susţine întotdeauna, îşi găseşte echilibrul şi în lucrurile vechi, cu valoare sentimentală, care o înconjoară. Viorica Dăncilă nu este adepta schimbării pe plan personal, politiciana declarându-se un om extrem de conservator.

fara descriere

"Îmi fac vacanţele de ani buni în Maramureş şi Bucovina. Sunt o persoană credincioasă şi merg mereu la mănăstiri, acolo mă "încarc" eu. Am prieteni vechi, loiali, cu care din păcate nu apuc să mă întâlnesc decât la aniversări...În general sunt un om conservator, îmi place stabilitatea... Am acelaşi număr de telefon de 15 ani şi nu o să-l schimb", a spus premierul.

Cea mai puternică femeie din România a vorbit şi despre căsnicia ei.

Citeste si: Iulia Albu, comentariu genial despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei! "Imaginea de tort supradimensionat a premierului". EXCLUSIV!

"Eu cu soţul meu suntem căsătoriţi de 35 de ani. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost mai întâi foarte buni prieteni, el era student, iar eu elevă. Şi acum soţul este cel mai bun prieten al meu", a mai declarat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă, singurul politician de top fără conturi pe reţelele de socializare! Vezi de ce le-a închis!

Politicienii au înţeles repede care sunt avantajele utilizării reţelelor de socializare, aşa că şi-au făcut de mulţi ani conturi sau şi-au angajat adevărate echipe specializate în social media să le crească popularitatea.

fara descriere

În România, cel mai apreciat politician în mediul online este chiar şeful statului care, în curând va atinge pragul de două milioane de like-uri. Şi ceilalţi oameni politici de la cârma ţării, cum ar fi Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu sunt prezenţi pe facebook şi au o mulţime de comentarii.

Singura absenţă notabila ar fi cea a premierului Viorica Dăncilă. Deşi pare de necrezut că şefa Executivului nu are o pagină oficială, ei bine, aceasta este realitatea. Prim-ministrul a avut un cont oficial pe vremea când era europarlamentar însă şi l-a dezactivat şi nu şi-a mai activat altul în calitatea ei de premier.

Vezi doar pe ştirilekanald.ro de ce şi-a dezactivat contul de facebook premierul Viorica Dăncilă

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate