Vedete

Dezvaluiri incredibile despre columbianul care i-a enervat pe romani la Exatlon! Freddy Rincon a stat patru luni si jumatate in inchisoare, dar a fost achitat!

Acuzat de implicare intr-un dosar de trafic cu substante interzise, initiat de procurorii din Panama, fostul mare fotbalist Rincon a fost pana la urma declarat nevinovat!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Freddy Rinconicon photo
Freddy Rincon

In urma cu cateva zile, la finele meciului Romania- Columbia de la Exatlon, incheiat cu victoria reprezentantilor nostri cu 10-8, unul dintre componentii echipei din America de Sud a fost extrem de vocal si a facut cateva gesturi la adresa lui Ionut Jaguarul!

Putini stiu ca persoana recalcitranta din competitia din Republica Dominicana este nimeni alta decat Freddy Rincon! Considerat alaturi de Valderama si Asprila, unul dintre cei mai mari fotbalisti columbieni din toate timpurile, “El Tren”, cum a fost poreclit jucatorul, a avut in trecut cateva probleme serioase cu legea! (intra sa vezi ce probleme a avut un alt component de la Exatlon Columbia)

Freddy Rincon de la Exatlon Columbia a facut puscarie! In ce tara a stat inchis atatea luni!

Rincon a fost cercetat “El Tren” Freddy Rincon intr-un dosar de implicare in trafic de substante interzise deschis de autoritatile din Panama in 2007, iar un mandat de arestare pe numele sau a fost semnat de procurori din trei tari: Panama, Columbia si Brazilia. "E o poveste veche, sunt linistit", s-a aparat de-a lungul timpului Rincon, care, “oficial”, la vremea respectiva era comentator la televiziunea ESPN din Brazilia.

Autoritatile panameze au cerut, initial, autoritatilor columbiene sa-i puna lui Rincon sechestru pe bunurile, iar celor din Brazilia, unde fostul jucator s-a stabilit dupa ce si-a incheiat cariera, sa-l extradeze. Numai ca Freddy, care a stat patru luni si jumatate intr-o inchisoare din Sao Paolo, a reusit intre timp sa gaseasca toare problemele care convinga autoritatile din Brazilia ca este nevinovat si a fost eliberat.

“Autoritatile din Panama au fost rugate in mai multe randuri sa prezinte dovezile acuzatiilor sub care au formulat cererea mea de extradare, dar n-au trimis nimic si cazul a fost inchis”, a spus Rincon la televiziunea columbiana A 2.

 
George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune