Dezvăluiri incredibile! Scandalul dintre Asiana de Elena Ionescu la Survivor România s-a elucidat?! De când au devenit prietene cu adevărat cele două! ”A vrut doar să facă o alianță cu ea, nimic mai mult”! Un fost faimos spune tot ce s-a întâmplat

Asiana Peng și Elena Ionescu sunt la cuțite în acest moment, după ce, timp de trei luni au fost nedespărțite la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Asiana Peng și Elena Ionescu au ajuns la certuri interminabile la Survivor România, în condițiile în care, până de curând, ele erau nedespărțite. Mărul discordiei pare a fi Sonny Flame, cel care avea să destrame, poate fără să vrea, legătura de prietenie dintre cele două faimoase. Faptul că artista a stat mai mult cu bărbatul, și implicit, a dat-o deoparte pe gimnastă, a dus la tensiuni și...de schimbare de tabere!

Elena și Asiana Peng s-au certat foarte tare după consiliul de nominalizare de sâmbătă de la Survivor România, mai ales după ce artista a considerat că Asiana a încercat să sugereze ceva legat de ea și de Sonny, care este însurat, în momentul în care aceasta a afirmat că ea ar dormi sub pătură cu faimosul. ”O mizerie se numește ce faci tu acum, știi bine că nu este adevărat și faci tuturor probleme inutil", a spus Elena Ionescu, apoi a nominalizat-o pe Asiana spre eliminare.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Asiana consideră că felul în care Elena Ionescu a trădat-o este o lecție de viață

În ceea ce o privește pe Asiana, ea se consideră nevinovată și felul în care Elena a făcut strategiile a determinat-o să spună că a primit o nouă lecție de la viață, în condițiile în care o considera pe cântăreață cea mai apropiată persoană de pe insulă. ”Am apărat-o mereu, i-am fost aproape, am crezut cu adevărat într-o prietenie. Însă, nu a fost așa, ea m-a trădat când nu m-aș fi așteptat niciodată”, a comentat gimnasta de la Survivor România.

Citeste si: Pe cine susține Grațiela la "Survivor România"? Nu se mai ascunde: "Este un om bun, corect, cu toleranță maximă"

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Citeste si: Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”Nu trebuie subestimat fratele meu! Știe că un prieten de azi, mâine îți poate fi un dușman”

Asiana și Elena Ionescu la Survivor România, scandalul s-a elucidat! ”Ele nu au fost prietene de la început, ci au făcut alianțe”

Pe de altă parte, spusele gimnastei sunt contrazise de un fost concurent din Republica Dominicană. Raul avea să spună la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată pe WOWbiz.ro, cum consideră el că au stat lucrurile, de-a lungul timpului, între cele două faimoase. ”În cazul Asiana și Elena, scandalul s-a elucidat  sau cel puțin cărțile au fost date pe față. Acolo, nu a fost mai mult decât interes. Asiana și-a găsit această alianță cu Elena după plecarea lui Ruby. Ea nu era prietenă cu Elena la început, s-a apropiat de cântăreață abia după ce a rămas cumva singură. Însă, cu toate aceste apropieri forțate de joc, la o ceartă cu ea, se va distruge tot”, a comentat fostul concurent.

Galerie foto 
Citește și:

Scandalul uriaș dintre mama Asianei de la Survivor România și părinții lui Emy! ”Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Se antrenează cu ei...

ȘOC TOTAL! Andrei Duban o amenință pe sora lui Ghiță de la Survivor România cu tribunalul! Femeia a jignit-o dur pe Grațiela! ”I-a spălat creierul”!

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Mătușa Karinei șochează din nou! ”Relația nepoatei mele cu Andrei este doar o prietenie, îmi place Iancu pentru ea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies