Dezvăluiri şocante din casa Puterea Dragostei! "Bogdan se preface că e interesat de Ana. Tot pe Roxana o iubeşte!" Am aflat în ce condiţii se va împăca tânărul cu fosta lui iubită! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu are un plan "diabolic" Cu Roxana! Vezi în ce condiţii îi mai dă o şansă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bogdan Mocanu şi Roxana de la Puterea Dragostei s-au despărţit în urmă cu trei săptămâni, iar de atunci frumoasa şatenă încearcă din răsputeri să-l recucerească pe fostul ei iubit.

Citeste si: Schimbarea incredibilă a Ralucăi de la Puterea Dragostei! Acum zici că e o profă modernă, dar uite cum arăta înainte? O recunoşti? FOTO!

fara descriere

Spre dezamăgirea ei însă, tânărul s-a apropiat mult de Ana, cea mai noua concurentă din casa Puterea Dragostei şi, după cum fanii celui mai tare show matrimonial ştiu deja, flirturile respective au făcut-o pe Roxana să răbufnească şi să devină agresivă atât cu fostul iubit cât şi cu noua lui...”muză”.

Bogdan Mocanu are un plan "diabolic" Cu Roxana! "Şi-a promis că nu o să se împace cu ea până nu o să vadă o schimbare"

Ei bine, deşi mulţi telespectatori susţin că Bogdan nu se va mai întoarce la vulcanica Roxi, o sursă din casă spune că Mocanu are un plan bine pus la punct de a-şi testa fosta iubită pe care se pare că încă o îndrăgeşte.

fara descriere

Citeste si: Cătălin Botezatu detonează BOMBA la Puterea Dragostei! Celebrul designer vorbește despre Roxana: "Aş putea să fac din ea un manechin de podium" EXCLUSIV!

"Bogdan a fost umilit de multe ori de Roxana, dar susţinătorii ei uită de asta când îl înjură în fel şi chip. El i-a acordat toată atenţia, tot sprijinul, s-a certat cu toţi pentru ea şi a avut o încredere fără margini în ea deşi e discutabil dacă o merita. Derapajele ei din vacanţa de Paşte au fost însă cele care l-au dezamăgit cumplit de Bogdan. Şi-a dat seama că fata asta pur şi simplu nu poate să fie fidelă şi loială şi nici nu-şi dă seama de ce oamenii pun preţ pe aceste calităţi. Sentimente puternice are însă în continuare pentru Roxana deşi se preface că e interesat de Ana. Totuşi, oricât i-ar fi greu, şi-a promis că nu o să se împace cu ea până nu o să vadă o schimbare. În plus, mai vrea să vadă că ea îl iubeşte cu adevărat şi că nu îl vrea înapoi doar din orgoliu. Bogdan nu are de gând să îi mai dea o şansă Roxanei în varianta ei de acum. Prin indiferenţa lui, vrea s-o determine să se schimbe", a spus o sursă din casă.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate