Schimbarea incredibilă a Ralucăi de la Puterea Dragostei! Acum zici că e o profă modernă, dar uite cum arăta înainte? O recunoşti? FOTO!

Raluca de la Puterea Dragostei, schimbare totală! Uite cum arăta acum un an!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Raluca Munte este una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei. Tânăra are 280.000 de urmăritori pe contul oficial de instagram şi câştigă deja bani frumoşi, dar şi produse din contracte de promovare.

Citeste si: Roxana nu este singura de la Puterea Dragostei care a trecut pe la estetician! Uite ce schimbare şi-a făcut Simina Loica! Îţi place cum îi stă?

fara descriere

Spre deosebire de celelalte fete din casă, protagonista noastră nu caută să etaleze neapărat o imagine de bombă sexy, look-ul ei fiind mai degrabă de...intelectuală.

Raluca Munte, schimbare totală! "Îţi stătea superb cu părul lung şi ondulat"

Raluca nu se machiază strident, are o tunsoare simplă, poartă ochelari şi îşi iese mai rar din fire. În urmă cu câteva luni însă, fosta iubită a lui Ricardo era o fire ceva mai rebelă şi avea un look mai sexy.

Citeste si: Se ceartă mereu cu Simina şi Alex Zănoagă, dar Jador este în culmea fericirii! Uite de ce radiază solistul!

fara descriere

Raluca purta ţinute provocatoare, avea părul lung şi o zăreai rareori cu ochelari de vedere.

Mulţi dintre susţinătorii ei o roagă insistent să revină la stilul provocator, dar deocamdată Raluca se simte foarte bine cu look-ul de... profă modernă.

"Îţi stătea superb cu părul lung şi ondulat. Lasă-l să crească sau pune-ţi extensii, ca te avantaja vechiul look", i-a scris o admiratoare.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate