Cătălin Botezatu detonează BOMBA la Puterea Dragostei! Celebrul designer vorbește despre Roxana: "Aş putea să fac din ea un manechin de podium" EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu vorbește despre Roxana de la Puterea Dragostei! Poate să o facă manechin!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei este o concurentă controversată, dar extrem de frumoasă şi cu un magnetism aparte. Tânăra, care se iubeşte acum cu Bogdan Mocanu, după o relaţie cu Andy din care a ieşit "şifonată" din mai multe puncte de vedere, este deja un influencer în toată regula pe reţelele de socializare unde are mai bine de 300.000 de fani.

Citeste si: Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Şatena promovează mai multe branduri şi nu sunt puţini cei care îi scriu chiar că ar putea să defileze pe catwalk, dacă şi-ar dori. Ei bine, nimeni nu este mai în măsură să spună dacă Roxana are vreo şansă să ajungă pe podiumurile de modă decât expertul Cătălin Botezatu. Aşa că i-am arătat juratului de la "Bravo, ai stil!" câteva poze cu concurenta de la Puterea Dragostei şi am aşteptat, cuminţi, verdictul specialistului.

fara descriere

Cătălin Botezatu vorbește despre Roxana de la Puterea Dragostei! "Un manechin trebuie să devină mereu altceva şi altcineva"

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii BOMBĂ despre participarea Biancăi la un show tv de supraviețuire: "Impulsivă, agresivă"

"În anumite poze pare lată în şolduri. Nu îmi dau seama dacă e lată sau dacă e puţin grăsuţă. Are date, poate lucra ca manechin... Un manechin nu trebuie să aibă faţă de păpuşă. E nevoie de o faţă relativ ştearsă pentru ca designerul să poată "lucra" pe ea, să aplice un machiaj, o coafură. Un manechin trebuie să devină mereu altceva şi altcineva, să fie schimbat de la cap, la coadă. Dar dacă mă întrebi dacă are şanse, eu zic că, da, are.
Ca înălţime este la limită. Dacă ar avea 90-60-92 ar merge...Nu ştiu ce măsuri are, dar în principiu eu zic că aş putea să fac din ea un manechin de podium", a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate