Dezvăluiri șocante în cazul crimei din Olt! Ce încercase să facă femeia însărcinată imediat după ce și-a înjunghiat iubitul

Crima din Olt a stârnit groază în toată țara, după ce o tânără însărcinată și-a ucis iubitul, prin mai multe lovituri de înjunghiere.


In articol:

Noi detalii înfiorătoare apar în cazul femeii de 29 de ani din Olt, din comuna Vulpeni, însărcinată în trei luni, care și-a înjunghiat concubinul în zona gâtului. Cei doi s-au certat din cauză că bărbatul voia să plece la o petrecere dată de șeful său de la locul de muncă.

 

A încercat să îl salveze după ce l-a înjunghiat

Totul s-a întâmplat marți, când femeia s-a împotrivit și l-a amenințat pe bărbat că dacă pleacă la petrecere, îl va părăsi și se va muta la mama ei. Discuția a degenerat iar tânăra însărcinată a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe iubitul ei de doua ori în gât.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În urma unor cercetări mai amănunțite, s-a descoperit că după ce femeia și-a atacat și înjunghiat concubinul, s-a speriat de gestul ei și a încercat să îi vindece rănile provocate cu o cremă de corp. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a pierdut, însă,  mult sânge, iar ulterior a murit.

Citeste si:   Ce se întâmplă în închisoare cu bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu? Măsuri speciale luate de autorități împotriva ucigașului poreclit ”Satana din Craiova”

Citeste si:   Alexandru Moroșanu a murit la doar 29 de ani. A depășit cu 210 km/h mașina în care se aflau prietenii lui

Citeste si: O femeie însărcinată și-a înjunghiat mortal iubitul! S-au certat pentru că el voia să meargă la o petrecere

Fetița de patru ani a femeii, dintr-o altă relație, a fost martoră la tot incdentul infiorător. După toate cele văzute, copila va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a putea trece peste traumă.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au reținut-o pe femeie pentru 24 de ore, fiind acuzată de omor, dar autoritățile au mai precizat că astăzi va fi solicitată arestarea ei pentru 30 de zile.

“Dumnezeu să te odihnească! Ai fost un om bun cu sufletul bun. Și totdeuna. Plin de viață toată lumea se simțea bine în compania ta erai cu rasu în gură totdeuna și glumeț. Cei ce te-am cunoscut, nu te vom uita niciodată îngeri să te aibă pază!”, au scris prietenii bărbatului ucis pe o pagină de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies