Dezvăluiri uluitoare ale lui Cream la jumătate de an după participarea la Ferma! ”M-am simțit ca la pușcărie”

Cream a dezvăluit cât de greu i-a fost să stea în show-ul de supraviețuire de la fermă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Cream nu a avut deloc viața ușoară la Ferma Vedetelor. Astfel, la mai bine de jumătate de an de la participarea în show-ul de supraviețuire, frumoasa cântăreață a dezvăluit prin ce chinuri a trecut la fața locului.

”Doamne, mă gândesc și acum cum de am putut să stau în competiția aceea aproape o lună! Îmi aduc aminte, de parcă ar fi fost ieri, cât de dificil mi-a fost să rezist în acele condiții! Sincer vă spun, m-am simțit ca la pușcărie”, avea să povestească vedeta despre situația în care se afla în emisiune.

Citeste si: Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă! I s-a văzut lenjeria intimă prin hainele transparente! FOTO

Citeste si: Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei: “Mi se părea că nimeni nu mă mai înțelege”

Citeste si: Dezvăluire bombă despre Livian și Bianca! Unde i-au surprins camerele ascunse de la Puterea Dragostei! "Și Mari a făcut niște lucruri la televizor și au fost date"

fara descriere

Cream a vorbit despre viața la Ferma Vedetelor! ”Îmi era foarte frig, dormeam cu un combinezon de schi pe mine”

Cream a vorbit despre viața la Ferma Vedetelor, ca fiind una extrem de grea și de solicitantă atât fizic, cât și din punct de vedere psihic. În premieră pentru WOWbiz.ro, artista a mărturisit că nu s-ar mai întoarce niciodată într-un asemenea format!

”Mi-a luat foarte mult să îmi revin la întoarcerea acasă. Cu greu, am realizat că totul se terminase, că nu trebuie să mai suport răutăți la adresa mea sau să muncesc din greu, uneori inutil și fără să aprecieze nimeni. Nu mă dau la o parte când vine vorba de a pune osul la treabă, dar acolo era altceva. În fine, a fost greu, foarte greu. Să nu mai zic de condiții...am îndurat un frig inimaginabil în cabana aceea. Ce să vă spun, aveam zăpada până la brâu, înotam practic în ea, atunci când dădeam cu lopata, iar seara, dormeam cu un combinezon de schi pe mine, fiindcă se închidea centrala după o anumită oră și era foarte frig! Nici acum nu înțeleg cum reușeau fetele acelea, cele care participau în show, să doarmă în chiloți!!! Asta a fost, a trecut, bine că sunt sănătoasă și îmi merge perfect în cariera muzicală”, a conchis Claudia Pavel în emisiunea live ”Ștafeta mixtă”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate