Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă! I s-a văzut lenjeria intimă prin hainele transparente! FOTO

Amicii Davidei au văzut că iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată pe stradă. Davida a purtat bluză şi pantaloni din material transparent atunci când a ieşit în oraş, astfel că i s-a putut observa lenjeria intimă. (vezi cum şi-a pozat Oprea Jr iubita goală în jacuzzi)

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy la un hotel de 5 stele de pe Costa del Sol! FOTO

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy, care a venit la o petrecere cu o rochie cu spatele gol! Gabriel Jr şi Davida s-au sărutat cu patimă! FOTO

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea a donat sânge! Juniorul este secretar executiv la UNPR aripa tânără

Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă: “Eşti totul pentru mine”

Complimentele au curs de la amici, iar Oprea Jr a fost extaziat. “Eşti totul pentru mine”, a postat fiul fostului ministru de Interne. Oprea Jr este cu Davida de aproape două luni, după ce a fost părăsit de Daniela Crudu.

fara descriere

Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată pe stradă. Au fost în prima vacanţă de când sunt împreună

Nu mai e un secret că iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată pe stradă. Recent, Oprea Jr şi Davida au plecat în prima vacanţă împreună, în staţiunea spaniolă Estepona, de pe Costa del Sol. Ei s-au cazat la un hotel de 5 stele, acolo unde cea mai ieftină cameră dublă costă 500 de euro pe noapte.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate