Dezvăluiri uluitoare! Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona: „Are în spate interlopi”

Comportamentul Biancăi și al Ellei de la Puterea dragostei către Ramona ridică semne de întrebare celorlalți concurenți.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona


In articol:

Bianca și Ela de la Puterea dragostei au fost luate la rost de către ceilalți concurenți pentru diferențele în comportament față de Berna și Ramona. Cele două au fost acuzate că îi iartă mult mai repede greșelile Ramonei, iar pe Berna o critică mereu.

Marius: De ce când Ramona, care este prietena voastră, și își spune părerea și e contra Ellei, voi nu sunteți așa vehemente? Nu o trageți la răspundere, dar n-aveți curaj să-i spuneți

Berna: Așa este! De Ramona nu ziceți nimic! (...) Poate le e frică de cine are ea (n. red. Ramona) în spate

Citeste si: Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! ”Asta este teama mea când voi ajunge în țară!”

Citeste si: Ramona pleacă de la Puterea Dragostei înainte de finala! Decizia luată de frumoasa concurentă

Andreea Pirui: Berna a zis că fetelor le e frică că are în spate interlopi

Ramona: Ce treabă are spatele dacă eu sunt singură aici? Până vin ăia...

Bianca și Ella au răspuns acuzațiilor aduse. Cele două fete susțin că Ramona, atunci când este criticată, are o reacție mult mai acidă. În schimb, Berna este mult mai calmă și calculată.

Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona

Ramona de la Puterea Dragostei, răbufnește: „Toți sunteți vedete, dar...”

Ramona de la Puterea Dragostei este cea mai nouă concurentă intrată în casă și are marea calitate de a fi imparțială. Toți colegii ei de platou, chiar și băieții, au observat că Ramona nu îi menajează pe niciunul și le spune în față atunci când ea consideră că ei au greșit. Sătulă de ultimele certuri din ultimele luni, Ramona s-a așezat pe canapea și și-a vărsat năduful așa cum a putut ea mai bine 

Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona

Ramona de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru colegi: „Ne pupăm în fund pe la spate”

Ramona a spus că nu mai vrea să rămână în finala Puterea Dragostei din cauza comportamentului concurenților. Sătulă că nimeni nu acceptă adevărul, Ramona a răbufnit. 

„S-a pus singură pe canapea și vorbea cu camera: Nu mai suprt să stau aici, vreau acasă. M-am săturat să fiu proastă, să fiu criticată, dacă spun ceva toți îmi sar în cap. Toți se cred vedete, dar când o să ajungă acasă nu o să mai aibă fată la păr, fată la machiaj. După ce ieșin de aici nu o să ne mai cunoască lumea. O să ne mai știe o lună două după care o să ne uite.

Ne facem de râs singuri prin comportamentontul nostru. Cum ne denigrăm, cum ne înjurăm. Lumea spune că suntem falși. Azi ne certăm, mâine ne împăcăm și ne pupăm în fund pe la spate”, a spus Ramona. (Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate