Incredibil! Ce condiții a pus Gheorghe Dincă pentru a se vedea cu familiile Alexandrei și Luizei față în față! Este culmea tupeului! EXCLUSIV

Gheorghe Dincă va fi judecat în scurt timp, iar la fața locului vor fo și familiile celor două fete dispărute, motiv pentru monstrul din Caracal să pună o serie de condiții ciudate

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă devine pe zi ce trece un adevărat personaj! Dacă, în lunile în care a stat în arest, criminalul din Caracal a avut mereu tot felul de pretenții legate de mâncare, de dorința de a sta singur în celulă sau de condițiile de igienă, ei bine, el nu se dezminte nici, acum, când se apropie marele proces în care este principalul acuzat în cazul de dispariție a două adolescente de 15 ani și respectiv 17 ani, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citeste si: Război total în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop și familia Alexandrei Măceșanu, la cuțite

Citeste si: A fost găsit jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă! Ce scrisese despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Citeste si: Dezvăluire ULUITOARE în cazul Caracal! Mama Luizei Melencu: ”Am trecut pe la casa lui Dincă înainte ca poliția să intre prima oară acolo”

Potrivit unor surse judiciare bine informate, procurorii vor să îl trimită în judecată pe Dincă săptămâna viitoare, întrucât, în caz contrar, bărbatul riscă să scape din arest, conform legilor din România. La sfârșitul lunii se împlinesc șase luni de anchetă cu inculpatul în arest preventive, ceea ce înseamnă că trebuie musai ca procesul să înceapă, dacă nu, ciudat, dar real, criminalul va fi lăsat acasă.

fara descriere

Gheorghe Dincă va fi judecat pentru omor, viol și sechestrare de persoane

Gheorghe Dincă a fost arestat pe 27 iulie 2019, pentru omor și viol în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani pe care o luase cu mașina, la ocazie, spre Caracal. Dincă le-a spus, atunci, polițiștilor că a ucis-o pe Alexandra după ce s-a întors acasă și a constat că ea ar fi sunat de pe telefonul lui la 112, pentru a cere ajutor. Nervos și agitat, el ar fi ars trupul fetei într-un butoi din curte. În tot acest timp, procurorii au expertizat fragmentele osoase din cenușă și au constatat că au ADN-ul Alexandrei. Din păcate, în cazul Luizei, situația stă cu totul diferit, întrucât dovezile sunt evazive. Mai mult, ieri, bărbatul a făcut și o cerere la DIICOT, în care ar fi spus că el nu a omorât-o pe adolescenta de 17 ani, surpinzător pentru mulți, fiindcă monstrul le-a mărturist polițiștilor că a violat-o pe tânără în casa ororilor din Caracal, împreună cu un complice, după care a ucis-o, a ars-o și a aruncat resturile lângă o pădure din zonă.

fara descriere

Gheorghe Dincă a pus condiții pentru proces! El dorește pază dublă?

După ce îl vor trimite în judecată pe Dincă pentru omor, ancheta va merge mai departe. Procurorii vor putea continua cercetările pentru trafic de persoane pentru a stabili dacă într-adevăr suspectul făcea parte dintr-o rețea care răpea fete în scopuri sexuale. Până atunci, Gheorghe Dincă a pus condiții pentru procesul care va începe curând. Surse din apropierea lui susțin că el ar fi cerut pază serioasă, pe motiv că îi este teamă de familiie Luizei și Alexandrei.

Citește ce cuvinte a spus Dincă în celulă polițiștilor doar pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate