Dezvăluirile incredibile ale fostei iubite a lui Victor Slav! Au fost împreună 10 luni, iar acum dă cărţile pe faţă! Vezi dacă l-a înşelat pe prezentatorul tv!

Fosta iubită a lui Victor Slav spune dacă l-a înşelat pe acesta! Vezi părerea brunetei despre infidelitate!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Victor Slav şi frumoasa Raluca Silea au trăit o poveste de dragoste timp de aproape 10 luni. Discreţi, tinerii nu au vorbit niciodată despre relaţia lor, dar totuşi prezentatorul tv a confirmat pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni, că bruneta este iubita lui.

Citeste si: Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam

Cu aceeaşi discreţie care a înconjurat această poveste de iubire, a fost învăluită şi despărţirea...Din păcate cei doi nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, motivele rupturii fiind "top secrete" deocamdată...

fara descriere

Ei bine, în lipsa unor dezvăluiri din partea protagoniştilor noştri, gura lumii a început cu speculaţiile. "El o iubeşte încă pe Bianca, ea s-a îndrăgostit de altcineva, el a înşelat-o, ba nu ea l-a înşelat"...sunt doar câteva dintre ipotezele dezbătute la cafenelele de pe Decebal de mondenii Capitalei.

Fosta iubită a lui Victor Slav spune dacă l-a înşelat pe acesta! "Nimeni nu ne dă timpul pierdut înapoi şi asta doare cel mai tare"

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat pe bune în direct! Vezi care a fost motivul incredibil! "Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?"

În ceea ce priveşte zvonul despre o infidelitate, Raluca a fost, recent, tranşantă. Tânăra a spus că niciodată, în nicio circumstanţă, nu ar fi capabilă să înşele.

fara descriere

"Prefer să mă despart dacă îmi place altă persoană. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face. Mi se pare mizerabil să înşel sau să fiu înşelată, dar asta este doar părerea mea. Nu te implica într-o relaţie dacă ştii de la început că nu poţi să fii cu omul de lângă tine. Nimeni nu ne dă timpul pierdut înapoi şi asta doare cel mai tare", a scris frumoasa Raluca Silea.

De ziua lui Victor Slav, fosta iubită i-a transmis un mesaj foarte frumos, semn că pe cei doi îi leagă acum o relaţie de amiciţie.

"La mulţi ani, Vic! Oamenii frumoşi rămân în viaţa mea pentru totdeauna."

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate