Dezvăluri uluitoare! Care a fost ultima apariție în public a Corneliei Catanga cu puțin timp înainte de infarct

Cornelia Catanga a cântat la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă cu doar puțin timp înainte de a se îmbolnăvi

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

ȘOC în showbiz la finele săptămânii trecute! Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital duminică seara după ce i s-a făcut rău.

În jurul orei 21.00, în timp ce  se afla în casă cu soţul ei, artista a simțit că pur și simplu nu mai putea respira. Speriat, Aurel Pădureanu a chemat salvarea, iar medicii care au ajuns imediat la fața locului au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca.

Cornelia Catanga suferise un infarct, iar, în urma unul control mai amănunțit al doctorilor de gardă de la spital, s-a decis să i se monteze un stent pentru a o salva.

"I s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie, de acum nu ştiu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteţi imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi.  I-a făcut coronografie, nu ştiu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeţi, i-a pus un stent şi acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viaţa mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?", a declarat Aurel Pădureanu imediat după intervenție.

Citeste si: Oana Lis, detalii picante din viața intimă! În pauza de prânz, când Viorel Lis era primar, fugeau să facă amor! ”Asta îi dădea putere”

Citeste si: Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate! A ajuns să facă și câte 20 de injecții într-o zi

Citeste si: Descoperire șocantă. A fost găsit cadavrul unei femei! Era dată dispărută de o lună

fara descriere

Cornelia Catanga a făcut infarct! Artista sufera de retinopatie oculară

La scurt timp, s-a aflat și de ce a ajuns cântăreața într-o stare atât de critică. Ei bine, se pare că ea suferea de retinopatie oculară și, potrivit unor surse,infarctul ar fi fost cauzat de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta.

Din  fericire, în acest moment, Cornelia Catanga și-a mai revenit și este în afara oricărui pericol. "Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca", a spus vedetă pentru mediafax.ro.

Pe de altă parte, dacă, în urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga a făcut infarct, ei bine, au început să apară și informații legate despre artistă, de dinainte de a ajunge pe masa de operații. Astfel, din spusele apropiaților, ultima apariție în public a cântăreței a fost la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, acolo unde a susținut in recital apreciat de toată lumea. ”Nimeni nu ar fi prevăzut ce nenorocire urma să se întâmple. Atunci, artista a fost în mare vervă”, au povestit persoane de la fața locului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate