Diana Belbiță a părăsit ferma. Mesajul emoționant transmis lui Marius, înainte de a pleca

Diana Belbiță a pierdut duelul cu Marius și a fost eliminată de la fermă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Diana Belbiță și Marius Crăciun s-au duelat la fermă. Cel din urmă este cel care a câștigat duelul, astfel că Diana Belbiță a fost eliminată din competiție.

“În prima zi când am ajuns am fost foarte tensionați. Cel mai dor mi-a fost de viața mea sportivă și de antrenori. Îmi pare rău că am părăsit ferma. Am fost luată prin surprindere. Sunt mândră de Marius”, a declarat Diana Belbiță după ce a fost eliminată din emisiune.

Citeste si: Discuție șocantă între Raluca și Jador, la Puterea Dragostei! Concurentul susține că Ricardo o va înșela imediat ce ajunge în America

fara descriere

Citeste si: O femeie a făcut spectacol dezbrăcată într-o fântână din Las Vegas! Tot momentul a fost filmat

Citeste si: Bianca Drăgușanu, schimbare de look! Asemănare izbitoare cu Angelina Jolie

“Nici nu simt că este o victorie, nu pot să mă bucur știind că din cauza mea ea pleacă acasă”, a spus Marius Crăciun despre eliminarea Dianei Belbiță.

“Înapoi la realitate😍 Și mai fericită ca oricând. Nu sunt omul care pentru visul meu să ucid visele tuturor, așa că voi lua pleacarea mea ca pe o binecuvântare. În seara asta nu am pierdut eu, în seara asta a câștigat Marius 😉 Bafta, Champ! 🏆🖤 Vă iubesc, oameni frumoși! @craciunmariuss @catalin_morosanu_official catalinzmarandescu •#dianabelbita • #ferma #belbisorii #champions #teamDiana #teambelbi #belbi #WarriorPrincess”, a scris Diana Belbiță pe pagina ei oficială de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate