Diana Șoșoacă, dată afară dintr-o emisiune TV! Mihai Gâdea: ”Vă opresc microfonul”

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a fost dată afară din platoul emisiunii lui Mihai Gâdea!

Diana Șoșoacă
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Diana Şoşoacă a fost dată afară din platoul emisiunii lui Mihai Gâdea. Senatoarea AUR a avut un schimb de replici dur chiar cu prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, dar și cu invitatul acestuia, jurnalistul Mirel Curea.

Citeste si: Diana Șoșoacă, din nou în centrul atenției! Senatoarea AUR a protestat în Piața Victoriei: „Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, din Guvern sau de la Cotroceni”

Diana Șoșoacă a ”dispărut” în timpul unei pauze publicitare. Înainte să nu mai apară în platoul emisiunii, senatoarea AUR a avut mai multe contre cu jurnalistul Mirel Curea, pe care l-a întrebat cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID.

Citeste si: Diana Șoșoacă vrea permis port-armă! Senatoarea AUR susține că este în pericol: „Sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici”

Mirel Curea nu a ezitat să-i răspundă și să-i explice faptul că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse. „ Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a precizat jurnalistul.

Diana Șoșoacă a părăsit platoul emisiunii

Diana Șoșoacă l-a întrerupt de mai multe ori pe jurnalist, în momentul în care acesta încerca să-i răspundă la întrebarea pe care i-o adresase. Nu este pentru prima dată când jurnalistul Mirel Curea și Diana Șoșoacă au un schimb de replici în fața telespectatorilor. Cei doi au avut multe alte contre și pe parcursul altor emisiuni TV.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, l-a întrebat Diana Şoşoacă. Mirel Curea i-a explicat că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani.

 „ Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră? ”, a întrebat, din nou, avocata.

Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”, a răspuns jurnalistul.

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea[Sursa foto: Facebook]

După întrebările adresate jurnalistului, Diana Şoşoacă s-a întors cu spatele către acesta. Avocata și-a îndreptat atenția către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă. Văzând aceste reacții, Mihai Gâdea i-a atras atenția senatoarei cu privire la comportamentul avut în timpul emisiunii.

„Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i-a spus Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă i-a dat replica imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

„D acă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a adăugat Mihai Gâdea.

După toate aceste discuții, Diana Şoşoacă a susținut că a fost victima unui abuz psiho-emoţional. La revenirea din pauza de publicitate, Mihai Gâdea a anunţat că Diana Şoşoacă a părăsit platoul emisiunii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a făcut fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară: „Fosta soție din Franța a...”

Diana Șoșoacă a fost otrăvită? ”Mi s-a spus să nu mai miros florile”

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, chemat la Tribunal chiar la acest început de an! Silvestru Șoșoacă se judecă pentru bani

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Anunț major despre punctul de pensie. Surpriză uriașă pentru pensionari. Cât va fi pensia minimă în 2021

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Dramă în România. Fotbalist de 20 de ani, mort în urma unui accident rutier

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies