Dianna Rotaru, lună de miere în carantină: „Mai sunt mici incidente, nu ne putem hotărî cine spală vesela”

Cu două săptămâni înainte de carantina cauzată de coronavirus, Dianna Rotaru s-a căsătorit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dianna Rotaru își petrece luna de miere în izolare. Nu s-a căsătorit la Starea Civilă, ci religios. „Am rămas la același nume. Am făcut ritualul religios și sufletele noastre sunt unite. S-a întâmplat cu două săptămâni înainte de carantină. Soții prietenelor mele sunt plecați peste hotare și nu pot să ajungă acasă”, a spus Dianna Rotaru, prin videocall, la Teo Show.

fara descriere

Cântăreața Dianna Rotaru a compus și o melodie.

„Totul va fi bine, chiar atunci când totul este trist”, sunt versurile melodiei pe care Dianna Rotaru a scris-o în carantină.

Dianna Rotaru, lună de miere în carantină

Chiar dacă nu este într-o vacanță luxoasă, ci blocată în casă, artista se bucură de timpul petrecut alături de soțul ei.

„Ne pupăm non-stop, dar mai sunt și mici incidente ca în orice relație. Nu ne puteam hotari cine spală vesela și mai tragem la sorți. Ne-am impartit treburile casnice, e prima luna de miere in carantină, din păcate. Din fericire, avem zona noastra intima, avem zona restaurant in bucatarie, zona spa la baie, avem cinematograf in living”, a povestit Dianna Rotaru la Teo Show.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, care locuiește în Suceava aflată în carantină, e furioasă că s-a propagat vestea că e infectată cu coronavirus: „Să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi!”

Citeste si: Fiica lui Ion Țiriac a fost la o petrecere în timpul carantinei! Frumoasa Ioana se distrează pe cinste la Miami! FOTO

fara descriere

Fruumoasa artistă și soțul ei și-au împărțit treburile casnice și au tot felul de activități pentru a-și ocupa timpul în vremea pandemiei de coronavirus.

fara descriere

„Tinand cont de faptul ca acum suntem acasa, eu sunt sefa la bucatarie si eu decid cine si ce gateste. In casa, in general, el este initiatorul miscarilor. Facem yoga, pilates, ne place sa ne antrenam impreuna. Uneori se antreneaza fiecare in camera lui, când eu vreau un dans mai energic și el vrea ceva mai lasciv”, mai spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate