Dieta minune, redescoperită după sute de ani. Ții cont doar de....

Dieta călugărilor japonezi a revenit în actualitate. Numă că, atenție, această dietă trebuie ținută doar o dată la şase luni

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Dieta minune, redescoperită după sute de ani. Ții cont doar de....


In articol:

Dieta călugărilor japonezi nu este bună doar pentru slăbit, ci reprezintă și o metodă eficientă de detoxifiere a organismului.

Important de precizat este faptul că dieta se bazează pe o regulă simplă. În timpul curei de slăbire poți mânca orez ori de câte ori îţi este foame. Nu contează nici măcar cantitatea.

Ce este, de fapt, important în dieta japonezilor

Este, însă, extrem de important să mănânci încet şi să mesteci de mai multe ori înainte de a înghiţi.

Citeste si: Cea mai ciudată boală: Disfagia. De ce îți stă mâncarea în gât?

Citeste si: Usturoi chinezesc toxic. Desoperire șocantă în urma unei analize de laborator

La început, trebuie să mâncați numai orez. Acest amănunt este definitoriu pentru dieta japonezilor și pentru ca rezultatele să fie cele dorite. Cu timpul, puteți să adăugați şi legume proaspete, preparate cu ulei de măsline şi suc de lămâie.

Rolul important al apei în dieta japonezilor

Pe lângă orezul la care aveți voie fără a se preciza vreo cantitate anume, trebuie să știți că este neapărat nevoie să consumați doi litri de apă zilnic. 

Citeste si: Ce mâncăm ca să trăim mai mult? Alimente accesibile recomandate de nutriționist

Citeste si: Care sunt beneficiile consumului de alune de pădure?

Ingrediente în dieta călugărilor japonezi:

1 lingură de unt

1 lingură ulei de măsline

4 căţei de usturoi

4 castraveţi muraţi

1 cană de orez

pătrunjel proaspăt tocat

fara descriere

Cum se prepată dieta japonezilor

Cum se prepară dieta: Într-o tigaie se pun untul şi uleiul de măsline la foc mediu.

Citeste si: Apa minerala e periculoasa? Adevarul despre bolile pe care le poate provoca apa minerala carbogazoasa

Citeste si: Dieta care te ajută să te menții tânăr și sănătos

După ce untul s-a topit, se adaugă usturoiul, apoi orezul şi trei căni de apă. Se amestecă de câte ori este nevoie cu o lingură de lemn pentru a împiedica lipirea orezului de vasul de gătit. La final, poţi adăuga castraveţi muraţi sau să îi mănânci separat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate