Din ce-și câștigă banii fata lui Mugur Mihăescu: ”Talentul îl are de la mine”. La 23 de ani, Ivona locuiește în Londra

Mugur Mihăescu se mândrește cu o fiică talentată și muncitoare. Ivona are 23 de ani și locuiește în Londra.

Autor: Alis Pop

In articol:

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din țara noastră. Rolurile pe care le-a interpretat ani la rând l-au urcat pe scara succesului.

Viața sa profesională a fost mereu în atenția publicului, însă nu la fel s-a întâmplat și cu aspectul personal.

Artistul a preferat să își țină în umbra familia, bucurându-se departe de ochii curioșilor de soșia și fiica sa, care-i seamănă leit, însă nu doar la înfățișare.

Citeste si: Mugur Mihăescu critică dur sistemul de învățământ din România. Cum a rămas repetent de trei ori: „Învățam toate porcăriile lumii!”

Din ce-și câștigă banii fata lui Mugur Mihăescu

Ivona Mihăescu 

[Sursa foto: Facebook]

Mugur Mihăescu se mândrește cu fiica sa 

Recent, invitat în cadrul unei emisiuni TV, Mugur Mihăescu a vorbit despre Ivona, fiica sa în vârstă de 23 de ani. Tânără a studiat peste hotare, iar după absolvirea facultății a decis să își facă viața tot acolo. Acum se află în Londra și își face părinții fericiți, ea fiind mândria lor.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

La 23 de ani, spune Mugur, Ivona se descurcă de minune printre străini, vorbește fluent limba engleză, talent moștenit de la actor, și lucrează pentru o firmă cunoscută la nivel mondial.

De asemenea, actorul a ținut să precizeze că, indiferent ce face sau ce va alege să facă mai departe fiica sa, atâta timp cât este fericită și mulțumită, el și soția nu au nimic

să îi reproșeze. Și asta pentru că, în calitate de părinți ei și-au făcut ”datoria”, acum fiind timpul alegerilor personale ale Ivonei.

”Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine.

Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”, a spus Mugur Mihăescu la o emisiune TV.

Citeste si: Mugur Mihăescu, despre frica de Securitate care l-a determinat să-și trădeze prietenii: „Faci pe dracu-n patru să supraviețuiești”

”Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau”

Rezultatele profesionale ale tinerei vin după ce, în copilărie, actorul i-a spus o vorbă ce a marcat-o. În urmă cu ceva timp, Ivona declara că atunci a înțeles ce trebuie să facă pentru a-și îndeplini visurile și pentru a se ridica peste propriile așteptări.

Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie de măturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a declarat Ivona la acea vreme.

Și tot atunci, actorul a mărturisit că de-a lungul timpului nu i-a interzis nimic fiicei sale, tocmai de aceea și-a ales singură drumul în viață, însă o regulă a dăinuit în familia lor mereu.

”Garcea”, așa cum îl știe lumea, spune că și-a dorit că fiica sa să învețe să nu facă rău nimănui, căci doar așa va înțelege viața, va avea reușite și împliniri.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, povestea actorul la acea vreme.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mugur Mihăescu, despre milioanele de euro făcute cu „Vacanța Mare”. „E o rușine să fii sărac într-o țară bogată!” Cum a cheltuit banii

Cine este soția lui Mugur Mihăescu. Îndrăgitul actor și Rodica au împreună o fată

Mugur Mihăescu, răspunsuri controversate și declarații spumoase „Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!”. Actorul, luat la întrebări de Denise Rifai

8 zodii își vor îndeplini visul săptămâna următoare. Astrologii au dezvăluit horoscopul săptămânii următoare

Vor semna acordul marți, 28 iunie! Veste bombă în plin război. S-a stabilit totul

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Veste bombă de la Moscova: Maia Sandu este viitorul președinte al României Mari!

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies