Mugur Mihăescu, vorbe dure despre atacul Rusiei și scumpirile din ultima vreme: ”Este inacceptabil”. Ce crede, de fapt, actorul

Mugur Mihăiescu a răbufnit public după ce Rusia a atacat Ucraina, dar și pe baza scumpirilor din țara noastră, din ultima vreme.

Autor: Alis Pop

In articol:

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi. Vedeta are o carieră de zeci de ani, însă în tot acest timp și-a asigurat veniturile și din afacerile pe care le-a dezvoltat.

Lucru care, de multe ori, mai ales în cei doi ani de pandemie, l-a făcut să aibă reacții vehemente în mod public, referitoare la restricțiile care au pus pe butuci afacerile

mici din România, după cum susține. Fiind și el printre cei care au menționat că s-a menținut pe linia de pluturi, din punct de vedere al cifrelor de afaceri, cu chin cu vai.  

Citeste si: Ce mai fac membrii Vacanța Mare. A fost una dintre cele mai bune grupuri umoristice din România

Mugur Mihăescu, vorbe dure după atacul Rusiei și a scumpirilor din ultima vreme

Mugur Mihăescu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mugur Mihăescu: ”Vor lua decizia să ne mai pună o bodniță la gură”

Acum însă, în plin război ruso-ucrainean, dar și când la noi în țara un val de scumpiri a schimbat totul pe piața economică, actorul a reacționat din nou.

În primul rând, Mugur Mihăscu subliniază faptul că nu este deloc de acord cu atacul armat pe care Vladimir Putin la înaintat asupra Ucrainei pe data de 24 februarie 2022.

„Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi și care

să ne pună pumnul în gură”, a spus actorul pe rețelele de socializare. 

Însă este de părere că ceea ce se întâmplă peste graniță a acoperit tot ce s-a întâmplat în România și nu numai, în ultimii doi ani. Astfel că acum românii, crede el, au uitat că odată cu pandemia de COVID, viața lor s-a schimbat, fiind nevoiți să trăiască după anumite reguli. 

Mugur Mihăescu consideră că valul de scumpiri nu este cauzat de atacul liderului de la Kremlin, ci de virusul din China care a închis multe afaceri în pandemie. Totodată, vedeta îi vizează și pe cei care, spune el, în loc să reacționeze în fața schimbărilor de tot felul, aleg să își asigure stocurile de alimente și combustibil și să accepte orice li se impune. 

Citeste si: Mugur Mihăescu, despre frica de Securitate care l-a determinat să-și trădeze prietenii: „Faci pe dracu-n patru să supraviețuiești”

”Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că în ultimii doi ani de zile Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, în ultimii doi ani. Și asta nu e așa, nu aduce inflație.  Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare, benzina dispare.  Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba că așa gândesc masele. Și noi uităm pentru că ăla a atacat Ucraina. Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice ca să ne păzească de ele.   Ne-au păzit, doi ani de zile, ne-au păzit de ele. Așa poate o să ne păzească și ăștia din Ucraina, de la laboratoarele lor, poate scapă vreun carcalac și de acolo. Dar nu-i așa, atunci guvernele mondiale, vor lua decizia să ne mai pună o bodniță la gură”,  a spus actorul pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Deltacron, noua variantă a virusului SARS-CoV-2, se răspândește în Franța și SUA! Ce spun cercetătorii despre această tulpină

„Putin deja a pierdut Ucraina!” Anunțul venit în urmă cu puțin timp. Ce încearcă să facă acum e halucinant

Ucraina, avertisment de pericol pentru români: "Nu așteptați până când rușii ajung în Chișinău"

5 zodii vor începe săptămâna în forță. Sfaturi astrale pentru toate zodiile

Vor semna acordul marți, 28 iunie! Veste bombă în plin război. S-a stabilit totul

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Veste bombă de la Moscova: Maia Sandu este viitorul președinte al României Mari!

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies