Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului! Stadionul din Ştefan cel Mare a rămas fără copertină, materialul fiind folosit de Patriarhie!

Nu mai este un secret că clubul Dinamo a donat tablă pentru Catedrala Neamului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Dinamo a donat tablă pentru Catedrala Neamului. Gazeta sporturilor a dezvăluit că, în anii trecuţi, statul român a investit aproximativ 9 milioane de euro în modernizarea stadionului Dinamo, lucru care nu se observă, arena fiind într-o evidentă stare de degradare. S-au sesizat Curtea de Conturi şi Corpul de Control din Ministerul de Interne, în legătură cu lucrările scumpe și nefinalizate de la stadion. „De la Corpul de Control, cazul ar fi ajuns la DNA!”, a dezvăluit gsp.ro. (vezi motivul pentru care Daniel Buzdugan l-a ridicat în slăvi pe Patriarhul Daniel)

Citeste si: Ce se întâmplă acum la Catedrala Mântuirii Neamului? Credincioşii care stăteau la coadă au rupt gardurile jandarmilor

Citeste si: Viorica Dăncilă, taxată DUR pentru ţinuta purtată la sfinţirea Catedralei Neamului. Uite cum s-a îmbrăcat şi de ce criticat-o Iulia Albu. FOTO!

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la accidentul în care a fost implicat preotul care şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului! Cum arată maşina în care a murit un om

Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului: "Mai trebuia făcută și o copertină"

"Până în prezent s-au plătit 32.846.244 de lei", constată raportul. Ce se realizase din acești bani? Pista de atletism și tabela de marcaj, finalizate în proporție de 90 la sută, instalația de iluminat nocturn, 75 la sută gata, și rețele exterioare, realizate în proporție de 75 la sută. Mai trebuia făcută și o copertină, dar până în acel moment, aprilie 2010, fusese construită doar 10 la sută din ea!”, a mai scris Gazeta sporturilor. „Tabla achiziționată pentru copertină ar fi fost donată Patriarhiei pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Era vorba despre tablă în valoare de peste un milion de euro!”, a mai dezvăluit ziarul.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate