Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, despre ”casa groazei” de la Caracal: ”Va arde ca o torță”

”Casa groazei”, așa a fost numită locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, fetele răpite de el.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În ”casa groazei” a fost dusă Alexandra Măceșanu, miercurea trecută, după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă. Acolo și-ar fi petrecut tânăra de 15 ani ultimele ore de viață, chinuită, violată, bătută. De acolo, Alexandra a sunat de trei ori la 112 cerând să fie ajutată și salvată.

Când au ajuns într-un final oamenii legii pe proprietatea din Caracal aparținând lui Gheorghe Dincă, nu au mai găsit-o pe Alexandra.

fara descriere

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro a văzut toate imaginile difuzate cu proprietatea unde au avut loc grozăviile și a afirmat că locul are o încărcătură negativă mai veche.   

”Din imaginile văzute cu casa și cu mansarda sau podul criminalului - la etajul superior - acolo a fost găsită spânzurată o persoană cu mai mult timp în urmă. Ca și locație în sine, acolo este o energie negativă, depresie, incontrolabilitate maximal. Casa, după maximum o lună, va arde ca o torță”, a precizat Ioan Burculeț.

fara descriere
fara descriere

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, locuiește chiar la drumul principal, pe o proprietate mare, într-o casă veche. Casa lui Dincă, așa cum se vede din drum, pare părăsită, înconjurată de copaci și de buruiene înalte, care au crescut și pe gard. Inițial, proprietatea avea 10.000 de metri pătrați, dar Gheorghe Dincă a mai vândut din pământ și a rămas cu o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați.

Citeste si: Detaliul șocant din raportul MAI! Gheorghe Dincă deține 3 imobile în Craiova, dar trăia într-o casă plină cu gunoaie

Citeste si: Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic și are ”disfuncții cerebrale”! Fișa medicală care ar putea să-l scape de închisoare pe criminalul de la Caracal

Citeste si: Gheorghe Dincă a omorât cel puțin 5 tinere, iar în spatele lui este o femeie! Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWBiz.ro, aruncă bomba despre criminalul din Caracal

fara descriere

În ”casa groazei” din Caracal a fost ucis tatăl sau unchiul lui Gheorghe Dincă

În ultimele zile au apărut mai multe informații despre ”casa groazei”, unele doar din zvonuri, altele neconfirmate până acum. Un martor susține că în urmă cu ceva timp, când a venit să vadă casa scoasă la vânzare, Gheorghe Dincă i-ar fi spus că în curtea sa a fost omorât tatăl sau unchiul său de un vecin. Gheorghe Dincă i-a mai spus potențialului cumpărător că avea o curte mult mai mare, dar s-a decis să vândă jumătate din ea imediat după crimă pentru a nu mai sta gard în gard cu familia vecinului care i-a ucis ruda.

„În timp ce eram în curte și îmi arăta casa, Dincă mi-a spus că tatăl său sau un unchi, în orice caz o rudă apropiată, a fost omorât chiar pe acea proprietate de un vecin. A zis că, inițial, curtea avea 10.000 de metri pătrați, dar a vândut jumătate din ea, pentru a nu mai avea gardul lângă acel vecin”, a spus martorul, citat de presa locală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate