Directorul de la spitalul din Suceava care a chemat la serviciu și cadrele medicale infectate cu coronavirus e putred de bogat! Alexandru Macovei are o casă, două apartamente și 300.000 de euro în conturi!

Spitalul din Suceava a devenit un focar de infecție cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai puțin de 92 de angajați ai Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava au fost confirmate cu Covid-19 luni, iar două persoane internate în ultimele zile în spital au murit.

Spitalul urmează să fie închis și toți medicii din spital vor fi puși în izolare, a anunțat luni secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru.

Spitalul din Suceava intră în program de dezinfecție

Spitalul va fi dezinfectat în 48 de ore și va fi folosit apoi exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus, iar pacienții internați pentru alte afecțiuni vor fi transferați la alte spitale din zonă. În Suceava vor fi trimiși medici din alte spitale din regiune, spun autoritățile.

Hotnews.ro a dezvăluit că Alexandru Macovei, directorul medical al spitalului, ar fi responsabil de situație. “Tot personalul medical de la Spitalul Județean Suceava - devenit luni un focar de infecție cu coronavirus și care va fi închis și dezinfectat - a fost chemat la lucru luni dimineața de către directorul medical al instituției. Medici, asistente, infirmiere au fost amenințați cu un ordin de ministru inexistent și li s-a cerut să se prezinte la spital chiar dacă se aflau în izolare sau dacă erau confirmați cu coronavirus, acuză un medic. „Au fost amenințați că vor fi dați afară altfel. Directorul medical aflase chiar înainte că e pozitiv. Operase înainte, deși trebuia să fie în izolare”, povestește pentru HotNews.ro un medic din Suceava.

Discuții controversate despre spitalul din Suceava în mediul virtual

Citeste si: Cum să te protejezi de coronavirus atunci când mergi la cumpărături?

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, își închide pagina de facebook: „Nu vreau să fiu cum sunt Vulpița cu Viorel”

Citeste si: Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

Site-ul  a postat mesaje pe care le-au primit cadrele medicale de la Macovei. „Bună seara! La ora 7:30 toate cadrele medicale care sunt confirmati pozitiv, suspecti sau negativi sunt asteptati la spital! Ordin de ministru!”- se arată într-un mesaj pe WhatsApp trimis către toți șefii de secție de la Spitalul Județean Suceava de către directorul medical dr. Alexandru Macovei.

Mai departe, în conversație, șefii de secție întreabă să fie siguri că au înțeles bine ce li se cere: „Și cei izolați la domiciliu și cei pozitivi??”. „Toti. Tot personalul: medici asistente infirmiere”, vine răspunsul. “Toți medicii au fost chemați, tot personalul medical. Asistentele, infirmierii - nu conta dacă erau pozitivi sau în izolare sau dacă așteptau rezultatul testelor. Toată lumea a venit luni dimineață, au fost amenințați cu un ordin de ministru care nu există și că li se desface contractul de muncă altfel. Fiecare s-a întâlnit pe secție, apoi unii au plecat. Alți medici au fost apoi internați după ce le-a venit rezultatul pozitiv la teste”, a povestit pentru HotNews.ro sub protecția anonimatului un medic din Suceava. (citește interviul cu medicul de la Timișoara care îi vindecă pe români de coronavirus)

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Două clanuri de romi s-au războit în plină stradă, pentru o sumă uriaşă de bani

Virusul ucigaș a mai făcut o victimă. O fetiță de patru luni din Mureș s-a stins din viață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies