Discuţii aprinse la Puterea Dragostei! Adrian şi None se lupta pentru primul loc din casa băieţilor! ”Îţi spun că eu o să câştig”

În ultimele zile, între Adrian şi None au tot fost discuţii aprinse pe diverse teme. Fanii cred că cei doi băieţii se ”luptă” pentru supremaţia în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Adrian şi None sunt cei doi concurenţi puternici din casa de la Puterea Dragostei. Dacă Adrian este cel mai vocal din casă, None a câştigat simpatia telespectatorilor, el fiind cel mai votat băiat, în ultimele gale.

Adrian şi-a dorit foarte tare să fie liderul casei băieţilor de la Puterea Dragostei, iar concurenţii i-au îndeplinit dorinţa şi l-au votat. Însă când vone vorba despre voturile telespectatorilor, Adrian nu stă la fel de bine, sau cel puţin aşa s-a întâmplat până acum. Acesta este poate motivul pentru care între el şi None pare că este, în ultima perioadă, mai mereu motiv de ceartă.

”Îţi dai prea multă importanţă. Ai cam început să înţepi şi nu cred că e cazul”, a spus None, deranjat de faptul că Adrian l-a criticat că nu stă mai mult cu Andrea şi nu încearcă să afle mai multe informaţii despre ea. ”Dacă Andreea ar pleca, None nu ar şti de unde s-o ia”, a spus Adrian.

None îl acuză pe Adrian la Puterea Dragostei: ”Face ceva ieftin”

”Vine şi ne dă lecţii de viaţă. Săptămâna trecută plângeau şi se despărţeau, iar acum o cere în căsătorie. Face ceva ieftin şi se vede deja câştigător şi nu este aşa”, a dat replica None. (Vezi aici cum a decurs cererea în căsătorie a lui Adrian)

 

Supărat, Adrian a continuat discuţia: ”Îţi spun eu că o să câştig!”
None i-a răspuns că după cum votează telespectatorii, Bianca are cele mai mari şanse să câştige competiţia de la ”Puterea Dragostei”.

Nu este prima dată când Adrian şi None au discuţii în casa de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate