Doamne, ce schimbare! Floricica Dansatoarea s-a făcut bună de tot și dă atac la ”reginele” din lumea manelelor

Floricica Dansatoarea s-a făcut bombă-sexy în carantină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Perioada de auto-izolare ia prins bine celebrei Floricica Dansatoarea. Aceasta și-a schimbat look-ul și a devenit o adevprată bombă sexy.

fara descriere

Femeia și-a făcut apariția la o emisiune online despre manele iar fanilor de acasă nu le-a venit să creadă. Cea pe care o aveau în față era într-adevăr, Floricica, însă într-un cu totul alt ambalaj. Unul chiar ”comestibil”, pentru că dacă o lași așa pe stradă, Floricica ar putea să întoarcă două-trei capete de bărbați interesați de persoana ei.

fara descriere

Pe lângă coafura nou, Floricia și-a tras și un decolteu lejer, unde pui că a și slăbit câteva kilograme. E cu totul alt persoană față de cea care a venit la mitingul PSD de la Cotroceni, în urmă cu doi ani.

Citeste si: Floricica Dansatoarea, îngenunghiată de durere din cauza pandemiei! S-a pus în genunghi şi a transmis un mesaj sfâşietor: “O să murim”

Citeste si: Constantin Enceanu a dat mare petrecere la aniversarea a 56 de ani! I-a cântat bunul său prieten, Petrică Mîţu Stoian! FOTO

Citeste si: Floricica Dansatoarea vrea să dea lovitura! A găsit soluția să se îmbogățească, dar mai are de așteptat

Așadar, atenție, Floricia vine din urmă și pare hotărâtă să-și recâștige ”vizoalizorile” și să ajungă acolo unde-i este locul: la fotoliul de ”regină a dansatoarelor de manele”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate