Doamne, cum arată Cristina Pucean în costum de baie! Nu ne miră că o doresc toţi concurenţii de la Puterea Dragostei! FOTO!

Cristina Pucean, supersexy în costum de baie! Uite cum arată frumoasa blondă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Cristina Pucean este un nume rostit din ce în ce mai des de fanii celui mai iubit show matrimonial al momentului. Nu ştim dacă frumoasa blondă va fi sau nu concurenta la Puterea Dragostei, dar putem să vă spunem, fără ezitare, că băieţii din casă ar fi foarte încântaţi dacă tânăra ar fi sub acelaşi acoperiş cu ei.

Citeste si: Acum e acum! A început războiul blondelor lui Jador! Uite cum şi de ce a atacat-o Cristina Pucean pe Bernadette de la Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

fara descriere

În special Jador, care a şi declarat că vorbeşte cu dansatoarea şi că i se pare "o fată deosebită". Deosebită, poate...sexy, cu siguranţă. Iar pentru cei care nu ştiu cum arată Cristina, dansatoarea favorită a artiştilor de muzică de petrecere, avem câteva poze concludente.

Citeste si: Avem informaţii bombă despre întâlnirea dintre Jador şi Cristina Pucean! "Îi place de ea"! Asta schimbă totul în casa Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

fara descriere

Cristina Pucean, supersexy în costum de baie! "Seamănă cu Loredana Chivu"

Protagonista noastră a apelat de câteva ori la măiestria medicilor esteticieni, iar rezultatele sunt excelente.

fara descriere

"Seamănă cu Loredana Chivu! Parcă ar fi surori gemene", a scris recent un urmăritor al blondei.

Acesta a fost imediat contrazis de fanii Cristinei care au replicat că aceasta este "muuult mai frumoasă".

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate