Acum e acum! A început războiul blondelor lui Jador! Uite cum şi de ce a atacat-o Cristina Pucean pe Bernadette de la Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

Cristina Pucean a atacat-o pe Bernadette! Vezi de unde a început totul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Nu mai este un secret pentru nimeni, cel puţin nu pentru fanii celui mai iubit show matrimonial, că Jador şi frumoasa Cristina Pucean vorbesc destul de des la telefon. Mai mult decât atât, cei doi urmează să se întâlnească, pentru prima oara, în Germania, la sfârşitul lunii.

Citeste si: Jador, dezvăluiri uluitoare despre sentimentele pentru Simina! "Nu suportă să o vadă plângând" Vezi dacă şi-ar dori să se împace cu ea! EXCLUSIV!

fara descriere

Artistul are acolo trei spectacole, alături de Bogdan Mocanu, iar apetisanta blondă urcă pe scenă alături de ei, să danseze. Ei bine, aflând despre legătura specială dintre celebra dansatoare şi îndrăgitul cântăreţ, admiratoarea lui numărul 1 din casă, simpatica Berna, a răbufnit.

Cristina Pucean a atacat-o pe Bernadette! "Războiul" a început pe instagram!

În faţa camerelor, tânăra a spus că Jador nu ar mai trebui să o acuze pe ea că flirtează cu mai mulţi bărbaţi din casă pentru că şi el, la rândul lui, vorbeşte cu mai multe domnişoare printre care se numără şi... Cristina "Puceanu".

Citeste si: Ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei?! Concurentul a făcut un apel disperat către fani: "E pe sfârşite!"

 

fara descriere

La scurt timp după afirmaţiile lui Bernadette, dansatoarea a reacţionat pe insta story. "Pucean pentru tine, draga mea", a scris Cristina subliniind că Berna i-a greşit numele la emisiune.

Citeste si: Avem informaţii bombă despre întâlnirea dintre Jador şi Cristina Pucean! "Îi place de ea"! Asta schimbă totul în casa Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

 

fara descriere

Poate pare o replică nevinovată, dar sursele noastre spun că acesta este doar începutul "războiului". Să vedem ce va spune angelica blondă din casa Puterea Dragostei după marea întâlnire dintre Jador şi Cristina Pucean.

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate