E ruşinos ce fac Simina şi Ana de la Puterea Dragostei cu doi vârstnici, la hotel! Nu te aşteptai la aşa ceva! EXCLUSIV!

Simina şi Ana de la Puterea Dragostei, distracţie cu doi vârstnici! Uite cum s-au amuzat cele două.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Simina şi Ana de la Puterea Dragostei sunt considerate de fanii emisiunii matrimoniale numărul 1 în România cele mai liniştite şi cu bun simţ prezenţe feminine din casă. Bruneta mai intra câteodată în conflicte cu Bianca, Roxana sau Jador, dar a reuşit până acum să-şi păstreze imaginea curată.

Citeste si: Superexclusivitate! Bogdan Mocanu şi Andy s-au cunoscut înainte de Puterea Dragostei! Uite pozele cu foştii Roxanei, dezbrăcaţi, unul lângă celălalt! FOTO!

fara descriere

Ei bine, în afara orelor de filmare, de plictiseală, bunul simţ mai pleacă şi el "la plimbare" prin Istanbul. Spunem asta pentru că, recent, protagonistele noastre şi-au găsit un mod regretabil de a-şi petrece timpul liber.

Simina şi Ana de la Puterea Dragostei, distracţie cu doi vârstnici! Vezi cum i-au luat peste picior!

Pe terasa hotelului unde sunt cazate, Ana şi Simina au văzut doi bărbaţi vârstnici şi s-au gândit că nu ar fi un capăt de ţară dacă i-ar lua puţin peste picior pe aceştia, mai ales că bărbaţii respectivi nu înţelegeau limba română.

Citeste si: Dezvăluiri ŞOC despre Ana de la Puterea Dragostei! Credeai că-l vrea pe Mocanu? Sursele noastre spun ce ar urmări blonda cu adevărat!

fara descriere

Şi aşa a început spectacolul. Ana a spus că unul dintre ei este "iubi" al ei, iar Simina a glumit la fel despre celălalt, bineînţeles în română. La un moment dat Simina s-a aşezat aproape de "al Anei", iar blonda i-a reproşat, în timp ce făcea un insta story, că "se dă la el". Apoi amândouă au râs şi au plecat la plimbare chicotind în continuare.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate