Doi patroni italieni au mușamalizat moartea unui angajat român. Ce au putut face cu trupul bărbatului

Un român a avut un sfârșit tragic la locul de muncă, iar șefii lui nu au vrut ca oamenii să afle.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Doi patroni italieni au mușamalizat moartea unui angajat român


In articol:

Vittorio Opessi, 56 de ani, și Antonino Marino, 55 de ani, vor face 7 ani, respectiv 4, de închisoare după ce au încercat să mușamalizeze un accident de muncă mortal care s-a petrecut pe un șantier. Victima era un român, Mihai Iștoc, în vârstă de 45 de ani.

Pedepsele au fost stabilite definitiv de instanța de judecată, marți, 11 februarie, la aproape 11 ani de la decesului bărbatului român, relatează Torino Today.

Întreaga tragedie a avut loc în iunie 2009, iar acum, după 11 ani, adevărații vinovați vor plăti. Totul s-a întâmplat pe un șantier de construcții din apropiere de Torino. Mihai spărgea un zid la înălțime, după care s-a dezechilibrat și a căzut de pe schelă.

Citeste si: Care era cea mai mare dorință a Denisei Răducu înainte să afle că are cancer

Citeste si: Lili Sandu este însărcinată în patru luni! Primele declarații: „Nu a fost deloc ușor”

Citeste si: Din exterior, pare că au un mariaj perfect. Anca Serea, dezvăluiri despre căsnicia ei: "Este greu când nu găsim nicio cale de a cădea de acord"

Românul a fost găsit de un alt angajat, care a fost amenințat de cei doi patroni șă nu divulge nimic din cele întâmplate, spun procurorii italieni.

Cum a fost ascuns trupul lui Mihai

De teama unor acțiuni legale, cei doi oameni de afaceri italieni au urcat trupul lui Mihai într-un camion și l-au aruncat într-o groapă de gunoi aflată la 60 de kilometri distanță. Trupul românului a fost găsit câteva zile mai târziu, dar nu a putut fi identificat. Fața lui era complet desfigurată.

Familia românului n-a știut nimic de el timp de patru ani de zile, până când anchetatorii au văzut o poză cu fratele lui Mihai, care raportase dispariția, și asemănările erau izbitoare. După un test ADN, au reușit să afle cine era bărbatul mort în condiții suspecte. (Citeste si: Senatul italian îl trimite pe Matteo Salvini în justiţie din cauză că a blocat migranţi)

Anmgajatul care l-a găsit mort pe Mihai acum 11 ani s-a hotărât să vorbească despre cele văzute, astfel cei doi afaceriști italieni au fost prinși.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate