Stiri

Doi soti au murit la doar o ora unul fata de celalalt. Barbatul a fost rapus de durere cand a aflat despre decesul partenerei lui

Un barbat in varsta de 59 de ani si partenera lui de viata, in varsta de 64 de ani, au murit amandoi ieri.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
Ron Niemi si Barbara Butler erau impreuna de 35 de ani si au murit la doar o ora unul fata de celalalt. 
 
Femeia a fost ucisa intr-un accident rutier intr-o intersectie aglomerata. Ron a aflat tragica veste a mortii ei si a inceput sa-i sune pe copiii pe care ii avea cu ei pentru a-i anunta despre ce s-a intamplat cu mama lor. In timp ce vorbea cu ei a cazut la pamant si a fost transportat de urgenta la spital. 
 
Ultimele cuvinte ale barbatului au fost: "Nu stiu ce o sa fac fara ea". Fiul lui Ron a spus ca imediat ce a primit apelul i-a spus tatalui sau ca il iubeste si ca se duce spre el. Imediat dupa ce a inchis a primit un alt apel de sora lui. "I-am spus 'Stiu ce s-a intramplat cu mama. Sunt in drum spre casa'. Dar ea mi-a spus ca este vorba despre tata si ca tocmai fusese luat de o ambulanta si transportat la spital. Ma gandeam ca este incredibil ce se intampla", a povestit fiul. 
 
Copiii cuplului spun ca Ron si Barbara erau inseparabili. "Se iubeau foarte mult. Toata lumea stia ca sunt impreuna, nu ii vedeai niciodata unul fara celalalt", a mai povestit fiul indurerat.

Galerie foto