Stiri

Doi soti au murit la doar o ora unul fata de celalalt. Barbatul a fost rapus de durere cand a aflat despre decesul partenerei lui

Un barbat in varsta de 59 de ani si partenera lui de viata, in varsta de 64 de ani, au murit amandoi ieri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Doi soti au murit la doar o ora unul fata de celalalt. Barbatul a fost rapus de durere cand a aflat despre decesul partenerei lui icon photo
 
 
Ron Niemi si Barbara Butler erau impreuna de 35 de ani si au murit la doar o ora unul fata de celalalt. 
 
Femeia a fost ucisa intr-un accident rutier intr-o intersectie aglomerata. Ron a aflat tragica veste a mortii ei si a inceput sa-i sune pe copiii pe care ii avea cu ei pentru a-i anunta despre ce s-a intamplat cu mama lor. In timp ce vorbea cu ei a cazut la pamant si a fost transportat de urgenta la spital. 
 
Ultimele cuvinte ale barbatului au fost: "Nu stiu ce o sa fac fara ea". Fiul lui Ron a spus ca imediat ce a primit apelul i-a spus tatalui sau ca il iubeste si ca se duce spre el. Imediat dupa ce a inchis a primit un alt apel de sora lui. "I-am spus 'Stiu ce s-a intramplat cu mama. Sunt in drum spre casa'. Dar ea mi-a spus ca este vorba despre tata si ca tocmai fusese luat de o ambulanta si transportat la spital. Ma gandeam ca este incredibil ce se intampla", a povestit fiul. 
 
Copiii cuplului spun ca Ron si Barbara erau inseparabili. "Se iubeau foarte mult. Toata lumea stia ca sunt impreuna, nu ii vedeai niciodata unul fara celalalt", a mai povestit fiul indurerat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune