Doliu! A murit scriitorul Vladimir Bukovsky

Este doliu în lumea scriitorilor. Vladimir Bukovsky s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Scriitorul rus Vladimir Bukovsky, un erou al disidenței sovietice, s-a stins din viață. Bărbatul a murit la vârsta de 76 de ani într-un spital din Marea Britanie în urmă cu o zi, scrie New York Times.

Potrivit Centrului Bukovsky, "el a făcut stop cardiac în spitalul Addenbrookes din Cambridge, duminică seară".

Citeste si: Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Gino Iorgulescu şi soţia sa au împrumutat o sumă uriaşă de la bancă! Părinţii lui Mario au dat-o în judecată pentru clauze abuzive!

Vladimir Bukovsky a fost o figură importantă a mișcării de disidență din URSS, acest lucru întâmplându-se între anii 1960 - 1970. Mai mult decât atât, doi ani mai târziu, în anul 1972, Vladimir Bukovsky a fost condamnat la închisoare pentru doi ani, dar și la cinci ani de exil pentru ”activism anti-sovietic”.

Citeste si: Colectiv! Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan. „Trebuie să te obișnuiești cu imaginea pe care o porți”

”Vladimir Bukovsky a fost un disident remarcabil în Uniunea Sovietică și în străinătate, un om care a identificat și criticat în mod curajos politicile totalitare ale administrației de la Moscova. Ar trebui să rămână în memorie ca un adevărat erou”, a spus fostul analist CIA Richard Pipes.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cutremur în România în această dimineață

Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani! ”Au rămas anii în loc pentru tine”

Bernadett este îndrăgostită de Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, dar este ”lipită” de un alt manelist și îl strânge în brațe cu pasiune!

Unde s-a ajuns! Modul incredibil în care casa criminalului Gheorghe Dincă apare pe GPS! FOTO

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies