Doliu în fotbal! Marcel Catinca a murit la 56 de ani

Marcel Catinca, fost atacant la Petrolul, a murit la vârsta de 56 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Marcel Catinca a fost unul dintre cei mai mari marcatori ai „găzarilor” în perioada 1987 - 1993. Vârful a făcut parte din lotul Petrolului care a înfruntat-o pe Anderlecht în Cupa Uefa, în 1990. În meciul tur, de pe arena „Ilie Oană”, Catinca a fost titular. Ploieștenii au pierdut atunci ambele manșe cu același scor, 0-2, potrivit gsp.ro.

Citeste si: Andreea Antonescu rupe tăcerea privind despărțirea de Ștefan Manolache: „În relația cu mine a fost un…” Nimeni nu se aștepta să spună asta despre el

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

Citeste si: Nadia Comăneci a petrecut alături de tatăl Angelinei Jolie! Zeiţa de la Montreal şi actorul Jon Voight s-au distrat în Beverly Hills!

Marcel Catinca avea probleme medicale de mai multă vreme

În anul 2017 a suferit o intervenție chirurgicală complicată la ficat. Din pricina problemelor de sănătate, Marcel Catinca a renunțat la antrenorat.

„O veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de șase sezoane, între 1987 și 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA.

Pe această cale, FC Petrolul Ploiești își exprimă întreaga compasiune și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate! Odihnește-te în pace, Marcel Catinca!”, a fost mesajul transmis de Petrolul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate