Doliu în lumea muzicală! Cântărețul a murit pe patul de spital

Doliu în lumea muzicală. Cântărețul iranian Behnam Safavi, cunoscut în întreaga lume, a murit pe patul de spital. Avea 36 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Behnam Safavi a murit la Milad Hospital, cel mai mare spital din Iran, aflat în capitala ţării, Teheran. Cântărețul fusese diagnosticat cu o formă de cancer la creier în 2015. A fost operat cu succes în iulie 2015, iar la câteva luni distanță a putut chiar să susțină un concert, pe 9 octombrie, aşezat în scaun.

Din nefericire boala a recidivat ulterior, iar în iunie 2017 Behnam Safavi a fost nevoit să se opereze din nou. Intervenția chirurgicală a avut loc în Germania, la Hanovra, potrivit rtv.net.

fara descriere

Behnam Safavi s-a născut pe 15 iulie 1982, la Shiraz, şi din copilărie a avut tangenţe cu muzica, învăţând să cânte la pian. Primul album, My Love, l-a lansat în 2009, iar în scurt timp a devenit unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi pop iranieni, cu numeroase concerte în ţară şi străinătate. El avea numeroşi fani, care acum îi plâng moartea pe reţelele de socializare.

Citeste si: Ministrul Sănătății, informație de ultimă oră despre Mihai Constantinescu: "Din păcate..."

Citeste si: Mihai Constantinescu este în comă. Anunțul medicilor

Citeste si: Vești îngrijorătoare din partea medicilor care îl tratează pe Mihai Constantinescu! Ce șanse are

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate