Vești îngrijorătoare din partea medicilor care îl tratează pe Mihai Constantinescu! Ce șanse are

Ce spun medicii care îl tratează pe Mihai Constantinescu, după ce a suferit un stop-cardiorespirator. Ce șanse are artistul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Mihai Constantinescu se află în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop-cardiorespirator, fiind găsit inconștient de către soția sa.


In articol:

Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, iar starea nu este deloc una bună.

Surse medicale au declarat că Mihai Constantinescu are creierul foarte afectat şi că a făcut 6 stopuri cardiace în spital, pe lângă cel de acasă. El ar fi fost resuscitat după şapte şocuri electrice. Cântăreţul se află în comă, iar estimările iniţiale arată că acesta ar avea sub 3% şanse să îşi revină. De asemenea, îndrăgitul artist ar avea sub 1% şanse să revină la o viaţă normală.

Citeste si: Anca Serea a chemat de urgență ambulanța! De ce boală gravă suferă

Citeste si: Bat clopote de nuntă în showbiz! Brigitte și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie!

Citeste si: Cristi Brancu, dezvăluiri despre Mihai Constantinescu: „Aceste clipe sunt hotărâtoare...”

Prietenii artistului au vorbit despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu:

„Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea. Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el”, a spus compozitorul Marius Ţeicu, într-o intervenţie la România TV.

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre numul său prieten şi coleg de breaslă. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

Ce spune soția lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier, soția lui, este extrem de afectată și a făcut, printre lacrimi, prima declarație legată de starea de sănătate a artistului. Femeia i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani și se roagă ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate